Intervenție estetică dezastruoasă! Brigitte Pastramă, desfigurată. FOTO

Intervenție estetică dezastruoasă! Brigitte Pastramă, desfigurată. FOTO
Foarte multe vedete din showbizul românesc consideră că netunate nu ar putea avea succes, prin urmare au apelat de ani buni la diverse proceduri de înfrumusețare. Deși, în cazul lor, cu toată sinceritatea, înfrumusețarea nu părea a reușit.

Poate vă amintiți dezbaterea despre buzele Ginei Pistol, care și le-a umplut, în tinerețe, apoi a fost nevoită să parcurgă  intervenții grele ca să se „repare”. Gina Pistol a povestit, în trecut, că a avut numeroase probleme după ce şi-a umflat buzele cu colagen. Ea a făcut intervenția în 2009 și apoi s-a chinuit ani de zile să corecteze greșeala. „Implantul mi-a distrus ultimii ani din viaţă”, s-a plâns, de mai multe ori, blondina. Acea operaţie de mărire a buzelor a fost pentru Gina un eşec. L-a reparat abia după alte trei intervenţii.

Brigitte Pastramă, desfigurată

Brigitte Pastramă  face reclamă unui cabinet dentar unde-și îngrijește dantura. Recent ea a dezvăluit vizita la stomatolog și ce s-a întâmplat acolo. Medicul i-a făcut și mai multe fotografii de tipul „înainte / după”, pe care le-a postat pe rețelele de socializare.

Cei care le-au văzut sunt de părere că acestea i-au adus un mare prejudiciu de imagine vedetei.  Toată lumea poate vedea ce buze mutilate are bruneta. Aceasta și-a făcut intervenții la nivelul buzelor încă din perioada ei de glo0rie ca model.

Încă de atunci admiratorii i-au apreciat gura de „rățușcă”.  Între timp, lucrurile  au evoluat, iar rezultatul este cel pe care îl vedeți.

Bianca Drăgușanu are planuri pentru buzele ei

Și Bianca Drăgușanu are problemele cu buzele sale super tunate și umflate cu acid hialuronic. Că așa consideră, a ieșit la iveală acum o zi. „Bianca Drăgușanu și-a dat seama că-n viață omul mai și greșește”, transmite Răzvan Exarhu la Morning Glory, citând-o pe cea mai tunată blondină. „O să încerc să le remodelez, adică voi face niște injectări mai subtile, mai finuță, care să nu răsfrângă buza. Eu aveam atât de multă substanță băgată încât, dacă te uiți la pozele mele, buza de jos se răsfrângea”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Nu este prima dată când vedeta amintește nemulțumirile legate de forma buzelor ei. Ceea ce e cert e că  nimeni aproape că nu își mai amintește cum arăta ea înaintea injecțiilor cu acid hialuronic.

Sursa foto: Instagram / doctor. jona

Recomandarile noastre