Brigitte Pastramă a schimbat foaia. Are prea multe „chestii în corp” și vrea să se transforme

Brigitte Pastramă a schimbat foaia. Are prea multe „chestii în corp” și vrea să se transforme
Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Brigitte Pastramă și-a pus sufletul pe tavă. Ce are de gând să facă.

Brigitte Pastramă a ajuns la 45 de ani, vârstă la care consideră că e momentul să aibă mai multă grijă de ea.

Brigitte Pastramă a schimbat foaia. Are prea multe „chestii în corp” și vrea să se transforme

La 45 de ani, împliniți pe 7 februarie, Brigitte Pastramă vrea să fie o altfel de femeie. Mai rotofeie ca niciodată, bruneta spune că a început antrenamentele la sală și o dietă sănătoasă. Bruneta a mărturisit că s-a îngrășat opt kilograme pentru că a avut până acum o viață haotică, dar asta nu se va mai întâmpla. În plus, s-a apropiat de Dumnezeu foarte mult și consideră că trebuie să fie cât mai naturală, așa că a renunțat la extensii și gene și nu mai vrea nici măcar gel pe unghii.

„În decembrie mi se încleșta mâna și nu mai puteam să o deschid”

„Prima prioritate este sănătatea mea și a soțului meu. Ne-am hotărât să dăm la o parte ceea ce nu mai era important și să ne facem timp pentru noi. Am avut în ultimul timp o viață foarte dezorganizată. Nu aveam timp să mâncăm. Eram epuizată, în decembrie mi se încleșta mâna și nu mai puteam să o deschid.

Deci, era o lipsă de vitamine extraordinar de mare și făcusem o fază de spasmofilie foarte puternică. Am hotărât să mă îngrijesc. Nu mai am extensii. Nu mai vreau să-mi pun. Nu mai am gene false, nu mai vreau să-mi pun nici gel pe unghii. Nu sunt naturală și n-o să fiu niciodată, pentru că mi-am introdus niște chestii în corp.”, a spus Brigitte Pastramă.

Cine a făcut-o să plângă

Brigitte a rămas surprinsă când s-a trezit la ușă cu două doamne drăguțe, care i-au adus un cadou de la o fană din Maramureș. Brunetei nu i-a venit să creadă că mai există și astfel de persoane în viața sa și a început să plângă. „N-am știut că e real, mulțumesc din suflet. Am crezut că e o glumă și îmi cer scuze. Doamna Adriana, vă iubesc, nu există oameni ca dumneavoastră”, a spus emoționată Brigitte.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre