Exclusiv. Brigitte și Pastramă nu mai au nicio jenă. S-au filmat așa…

Exclusiv. Brigitte și Pastramă nu mai au nicio jenă. S-au filmat așa…
De câteva zile, Brigitte Pastramă și-a făcut curaj și le-a arăta fanilor că s-a pus pe slăbit. Bruneta vrea să își redobândească silueta cu care se mândrea în perioada în care era soția lui Ilie Năstase. Totodată, glumele mai nesărate sunt în continuare printre preferințele sale...

Brigitte Pastramă vrea cu dinadinsul să fie tot mai vizibilă pe rețelele sociale, astfel încât a decis să posteze des și „pe trend”. A început acum câteva zile, dar unde a ajuns întrece orice limită.

„Lipsa timpului, mesele la ore târzii și stresul din ultime 7 luni ale anului 2021, mi-au nenorocit sănătatea, corpul, dar și psihicul. Am început anul 2022 cu mult sport, cardio, acum am timp să mănânc de trei ori pe zi, evit mâncarea procesată, covrigii, și consum zilnic suplimente de vitamine și minerale. Rezultatele sunt vizibile deja în trei săptămâni.


N-am pus poza din 3 ianuarie de rușine, eram un dezastru🤦🏻‍♀️!”, a dezvăluit femeia de afaceri pe contul ei de Instagram. Ea s-a și fotografiat, în oglindă, în colanți și bustieră, ca să le arate fanilor cum se prezintă acum, versus cum arăta înainte să înceapă cura de slăbire.

Brigitte și Pastramă nu se jenează

Ceea ce a urmat însă, a întrecut orice așteptare. E incredibil cum au ajuns să se filmeze Brigitte și soțul ei,

Pastramă, probabil, simțindu-se plini de inspirație. Atât de plini încât simulează că pierd gaze și se amuză copios pe tema asta.

Clipul video în care Brigitte poartă din nou un compleu de sport compresiv, pare a fi filmat înainte sau după un antrenament la sala de fitness, la care a participat și Florin Pastramă. Bruneta face câteva mișcări de dans, apoi vine „replica” lui pastramă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝘽𝙧𝙞𝙜𝙞𝙩𝙩𝙚 𝙋𝙖𝙨𝙩𝙧𝙖𝙢𝙖 (@brigitte_pastrama)


Clipul a strâns aproape 2000 de aprecieri. Printre cei încântați se numără frumoasa soră a lui Brigitte Pastramă, dar și Florin, care a răspuns cu mai multe inimioare roșii. Imaginile însă au stârnit mai ales dezaprobarea fanilor, care au ținut să el amintească protagoniștilor că nu mai au 15 ani și că gestul lor, inspirat, de altfel, de la alții, nu le prea face un serviciu de imagine.

Recomandarile noastre