Simona Ionescu / Redactor Șef

Brigitte Pastramă, luată peste picior de polițiști. „Și-au bătut joc de mine”

Brigitte Pastramă, luată peste picior de polițiști. „Și-au bătut joc de mine”
Brigitte Pastramă a avut parte de cea mai neplăcută escapadă la Paris. A fost nevoită să ceară ajutorul polițiștilor, iar aceștia în loc să-i ofere ajutor, au luat-o peste picior.

Momente greu de gestionat pentru Brigitte Pastramă. Aflată la Paris, vedeta a fost la un pas să rămână fără geantă. Mai mult, polițiștii au luat-o peste picior.

O femeie a încercat să-i fure geanta de 12.000 de euro

Brigitte Pastramă și-a povestit oful pe rețeaua de socializare, povestind prin ce necaz a trecut la Paris. O femeie a încercat să-i fure geanta în valoare de 12.000 de euro, iar bruneta a dat fuga la poliție să depună o plângere. Nici aici nu i-a mers prea bine, pentru că autoritățile s-au făcut că plouă și nu i-au înregistrat plângerea. Vedeta le-a spus totul fanilor printr-un mesaj.

„Să fii în Paris și te ți se fure lucrurile, nu e normal așa ceva”

Brigitte Pastramă, probleme la Paris

„Voiam să vă zic cum îmi puneam toate lucrurile în valiză și a venit cineva să fure geanta de 12.000 de euro, cu tot ceea ce este în ea. Am chemat poliția, sunt de 20 de minute aici, nu s-a întâmplat nimic. E o securitate aici…

A vrut să plece cu geanta mea, noroc cu fiica mea și cu iubitul ei. Altfel pleca cu 12.000 de euro, cu acte, cu orice. Nu știu cine este persoana respectivă, dar o să vă arăt. Acum cred că o să vină și poliția, nu este normal ce se întâmplă. Să fii în Paris și te ți se fure lucrurile, nu e normal așa ceva”, a spus Brigitte Pastramă pe rețelele de socializare.

Ca să-și recupereze pașaportul, a fost obligată să sune la Consulatul României

Când a ajuns la poliție, Brigitte spune că i s-a luat pașapoartele, au stat câteva ore, perioadă în care oamenii legii au râs de situația creată. „Am fost ținută trei ore la secția de poliție. Ni s-a luat pașaportul, râdeau de mine, cea care a furat au trecut pe lângă mine și a fost eliberată, eu a trebuit să sun la Consulatul României ca să mi se dea pașaportul înapoi.

Aia a plecat, mie nu mi s-a luat plângerea. Și-au bătut joc de mine. Femeia are a fost eliberată și e în continuare la furat. Eu a trebuit să sun să mi se elibereze pașaportul. De mine și de copii s-a râs, ne-au ținut trei ore să se întâmple nimic”, s-a destăinuit vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre