Simona Ionescu / Redactor Șef

Șeful polițiștilor rutieri din București a făcut un gest incredibil în timpul furtunii. Ministerul a reacționat

Șeful polițiștilor rutieri din București a făcut un gest incredibil în timpul furtunii. Ministerul a reacționat
Ploaia torențială și furtuna care i-a speriat pe locuitorii Bucureștiului nu l-a dat înapoi de la muncă pe șeful polițiștilor rutieri din București. Pentru el, datoria este înainte chiar și de furia naturii!  

Aseară, după ora 22.30, a fost prăpăf în Capitală din cauza ploii și furtunei. Comisarul șef Ionuț Vlăsceanu merită tot respectul din partea românilor. Șeful polițiștilor rutieri din București a făcut un gest incredibil, nemaivăzut până acum la mai marii din Poliție. Gestul lui demonstrează cât de pasionat este de munca sa, dar și de cât de mult îi pasă de semeni. Chiar dacă afară era furtună, după terminarea concertului Coldplay, comisarul șef  Ionuț Vlăsceanu, cu picioarele până la genunchi în apă, a avut grijă să dirijeze circulația.

I-a ajutat astfel pe șoferi să poată ajunge cât mai repede și în siguranță la familiile lor.  Ministerul de Interne l-a felicitat pentru tot ce face pentru români și a postat un video pe contul de socializare al instituției.

 Ministerul de Interne: „Mulțumim tuturor celor aflați la datorie în aceste momente”

„Respect, admirație, felicitări! El este comisarul șef Ionuț Vlăsceanu, comandantul Brigăzii Rutiere București! Cât a durat ploaia torențială, inclusiv când a fost grindină, a stat în mijlocul intersecției și a dirijat circulația, după terminarea concertului Coldplay. El este șeful polițiștilor rutieri din București, un exemplu pentru toți cei pe care îi are în subordine! Respect, admirație și felicitări! Mulțumim tuturor celor aflați la datorie în aceste momente!”, se arată în postarea publicată pe contul de Facebook.

Peste 100 de străzi au fost inundate în urma furtunii de azi noapte

Furtuna care a fost azi noapte în București a lăsat urmări

Furtuna care a afectat azi noapte Bucureștiul și județul Ilfov a lăsat în urmă, potrivit informațiilor oferite de ISU, peste 107 străzi și 208 locuințe, gospodării și subsoluri inundate. De asemenea, au căzut 60 de copaci și șapte stâlpi de electricitate, iar un număr de 71 de autoturisme au fost avariate. Ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile, mai multe avioane au așteptat zeci de minute în zbor înainte de a ateriza pe aeroportul Otopeni din București. În Capitală a fost emis cod roșu de ANM până la ora 00.30.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre