Simona Ionescu / Redactor Șef

Brigitte Pastramă s-a săturat. A anunțat divorțul de Florin

Brigitte Pastramă s-a săturat. A anunțat divorțul de Florin
După trei ani de căsnicie cu Florin Pastramă, Brigitte a dat vestea cea mare. Nu mai suportă scandalurile cu bărbatul și s-a hotărât să o ia pe drumul ei.

O nouă despărţire în lumea mondenă. Brigitte și Florin Pastramă au hotărât să-și spună adio.

Brigitte Pastramă s-a săturat. A luat taurul de coarne și a anunțat divorțul de Florin

Prezentă joi seară la u eveniment monden, Brigitte Pastramă a explicat de ce este singură: va divorța de Florin. „Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o sa divorţăm la notar, nu avem de împărţi, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imagea publică”, a spus Brigitte Sfăt, în exclusivitate pentru Click. Cei doi s-au cunoscut în 2019 la emisiunea Ferma de la ProTV și la doar patru luni, au spus da în fața ofițerului Stării Civile.

Acuzat de violență domestică

Chiar dacă a încercat de multe ori să dreagă busuiocul și să spună că se iubesc și pot trece peste toate obstacolele vieții, situația dintre Brigitte și Florin Pastramă nu a fost deloc roz. Asta pentru că femeia l-a acuzat de mai multe ori de violență domestică.

Bruneta a trecut printr-un astfel de moment în iulie 2020, când la shaormeria pe care o aveau împreună, acesta a lovit-o, de față cu angajații. Câteva luni mai târziu, un alt incident s-a petrecut în parcarea unui supermarket când, Florin a trântit-o, apoi s-a năpustit asupra ei. Sursele spun că atunci ea ar fi vrut să intenteze divorțul, însă din motive pe care doar ea le cunoaște, i-a mai dat o șansă.

„Eu am nevoie de un bărbat care să mă susțină, cu care să clădesc ceva”

„Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie.

Nu am de ce să ajut pe nimeni. Am ajuns să fiu batjocorită și Florin să fie postat de familia lui, să fie dat la Poliție. Este o situație… printre ce oameni mă aflu? Eu am nevoie de un bărbat care să mă susțină, cu care să clădesc ceva. Dacă am învățat ceva de la Ilie, a fost că lucrurile sunt constructive și distructive”, a mărturisit atunci Brigitte Pastramă.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre