Simona Ionescu / Redactor Șef

Brigitte Pastramă și-a descoperit talentul. Vrea să o vadă lumea stând pe raft și cere ajutor

Brigitte Pastramă și-a descoperit talentul. Vrea să o vadă lumea stând pe raft și cere ajutor
De anul trecut, de când s-a mutat în Dubai, Brigitte Pastramă pare că și-a găsit în sfârșit liniștea și pacea interioară. Are grijă de fiica ei, a devenit femeie de afaceri și acolo și trăiește în lux, după cum le arată fanilor de pe rețelele de socializare.

Pentru toți fanii ei, acum Brigitte Pastramă, care se prezintă pe rețelele sociale drept „actriță” reality „Brigitte si Pastrama” & proprietara Magic Castle, are o surpriză de proporții. Femeia de afaceri a anunțat că și-a descoperit talentul.

De când s-a mutat în Dubai, Brigitte Pastramă le arată constant fanilor crâmpeie din viața sa în lux (Sursa foto: Instagram)

Așa cum știți, după ce s-a relocat în Dubai, și-a deschis, împreună cu soțul ei, o firmă de decorațiuni interioare. Firma lor se ocupă de „design interior și amenajări interioare”, după cum a declarat bruneta în toamna acestui an. Au angajat o echipă cu care renovează case, schimbă faianța, pun mozaic, „velvet pe pereți” și tapet etc.. Conform divei, echipa sa lucrează în două stiluri diferite, „french riviera și italian”.

Brigitte Pastramă și-a descoperit talentul

Dacă firma de renovări de locuințe părea ceva nou pentru Brigitte Pastramă, de fapt marea surpriză abia săptămâna aceasta a devenit publică. Liniștită și mulțumită cu noua ei viață, Brigitte vrea să o vadă lumea stând pe raft și cere ajutor. Ea s-a apucat să scrie cărți. Prima a dat-o gata deja, iar acum caută cu maxim interes o editură ieftină care să i-o publice.

Brigitte Pastramă și-a descoperit talentul: a scris o carte și se pregătește să o publice (Sursa foto: Instagram)

Bruneta a și lansat un anunț pe rețelele sociale în care spune că a scris „o cărticică”, și că este în căutarea unui „corector de carte pentru bun de tipar”. Ea le-a mai cerut fanilor și idei despre editurile pe care să le contacteze pentru a-și vedea visul împlinită: o carte cu numele ei pe copertă, ca autor, pe rafturile librăriilor și în bibliotecile oamenilor.

Diva nu a dat detalii despre subiectul cărții, însă fanii s-au grăbit să îi sugereze variante ieftine pentru a-și vedea visul împlinit. Una din editurile sugerate este chiar  din orașul din care a plecat Brigitte, și anume, Timișoara. Rămâne de văzut dacă vedeta se va întoarce „acasă” pentru a deveni scriitoare în adevăratul sens al cuvântului, sau dacă va avea alte opțiuni la fel de puțin costisitoare, dar care crede că sunt menite să-i aducă faima.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre