Simona Ionescu / Redactor Șef

Brigitte Pastramă tună și fulgeră. Abia a ajuns în România și are o pagubă de câteva mii de euro. „Sunt șocată”

Brigitte Pastramă tună și fulgeră. Abia a ajuns în România și are o pagubă de câteva mii de euro. „Sunt șocată”
După câteva luni petrecute în Dubai, Brigitte Pastramă a venit relaxată în România, dar imediat a dat și de probleme.

Cu doar două zile în urmă, bruneta nu a găsit loc de parcare, iar de aici a început o întreagă nebunie, care s-a terminat cu un incident în timp ce era în trafic. Se pare că România nu-i mai poartă noroc vedetei.

În încercarea de a găsi un loc unde să-și pună mașina, Brigitte nu s-a uitat că pe jos sunt o mulțime de cioburi de sticlă. Nu doar că și-a spart cauciucul de la mașină, dar a avut parte și de o explozie a acestuia. Pusă în această situație deloc plăcută, Brigitte Pastramă a fost nevoită să cheme și o platformă care să-i ridice mașina.

România i-a adus ghinion lui Brigitte Pastramă

„Mi-a explodat cauciucul și nu se poate schimba”

„Nu exista nicio parcare, iar când am găsit, erau două sticle sparte și mi-a intrat una în cauciuc și a explodat stând pe loc. Pur și simplu era spartă, cu tot cu fundul acela gros. Mi-a făcut așa o gaură cât fundul de la sticlă. M-am speriat. Prima dată am crezut și eu și cel din fața mea care mi-a spus: Stai liniștită, este de la autobuzul de lângă. De unde, că era ditamai explozia. Mi-a explodat tot cauciucul și nu se poate schimba”, a declarat Brigitte Pastramă, pentru Antena Stars.

Brigitte Pastramă va scoate din buzunar mii de euro să-și repară mașina

„Să îți distrugi mașina și să te coste câteva mii de euro…”

Bruneta e cu atât mai șocată cu cât spune că niciodată nu a mai trecut printr-o asemenea situație și e extrem de supărată pe cei care se ocupă de curățenia pe stradă. Dacă cioburile erau strânse, acum nu mai plătea mii de euro pentru reparația mașinii. „E prima dată când mi se întâmplă lucrul acesta. Eu sunt șocată.

Nici nu m-aș fi gândit vreodată că pățesc așa ceva. Să îți distrugi mașina și să te coste câteva mii de euro, faptul că nici măcar nu se face curățenie pe stradă”, a mai spus Brigitte Pastramă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre