Simona Ionescu / Redactor Șef

Britney Spears a pierdut bătălia #FreeBritney. Tatăl cântăreței îi controlează afacerile și viața personală

Britney Spears a pierdut bătălia #FreeBritney. Tatăl cântăreței îi controlează afacerile și viața personală
Se pare că Britney Spears nu a reușit să-l scoată pe tatăl său din rolul de curator de 12 ani, care îi permite să îi controleze afacerile și viața personală.

Britney Spears le-a mulțumit fanilor pentru susținerea din campania #FreeBritney. Pe internet au apărut rapid veștile că artista a pierdut bătălia de a îl înlocui pe tatăl său cu Jodi Montgomery.

Cântăreața nu a reușit să-l înlăture pe Jamie Spears din a-i controla afacerile și viața personală, după ce tribunalul din Los Angeles nu a făcut nici o modificare a custodiei sale de 12 ani.

 

Aceasta a cerut managerului ei, care o îngrijește, să îl înlocuiască permanent pe tatăl ei din calitatea de tutore, însă instanța a extins actualele aranjamente până în februarie 2021.

Campania #FreeBritmey

Fanii ei au făcut o campanie îndelungată pentru ca Britney să fie eliberată de tutela tatălui, care a fost poreclită #FreeBritney. Deși nu a menționat în mod special campania, Britney a mulțumit fanilor pentru tot „sprijinul” lor, în ultima sa postare pe Instagram.

„Simt că vom privi la acest moment din carantină ca la o etapă de tranziție imensă în viața noastră …Nu știm când lucrurile vor reveni la normal, dar rămânem pozitivi și învățăm atât de multe despre noi înșine!!!! Vreau să mulțumesc tuturor dragilor mei … dulci … adevărați fani pentru că sunt atât de ai naibii de minunați!!! Vă pot simți inimile și știu că și voi o simțiți pe a mea. Vă mulțumesc pentru susținere”, a scris artista în descrierea postării.

De asemenea, a distribuit un videoclip în care răspunde la întrebările fanilor despre toate lucrurile ei preferate, inclusiv restaurantul și cartea ei preferată.

În clip a purtat o bluză decoltată, cu un model floral. Britney a optat pentru un machiaj întunecat al ochilor și și-a lăsat părul blond desprins pe umeri.

Tutela de 12 ani la care este supusă

Tatăl cântăreței a fost numit curatorul acesteia în anul 2008, după ce vedeta pop a fost internată pentru tratament psihiatric.

Ea a cerut unui judecător să-l înlăture și să îl înlocuiască cu un curator profesionist independent, Jodi Montgomery.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre