Simona Ionescu / Redactor Șef

Britney Spears a primit ce și-a dorit de la Justin Timberlake, chiar și după 23 de ani

Britney Spears a primit ce și-a dorit de la Justin Timberlake, chiar și după 23 de ani
Justin Timberlake și Britney Spears au trăit o mare iubire în tinerețe, ca la 20 de ani. Problemele trecutului au revenit în atenția publicului după ce Britney a făcut mărturisiri despre cuplul lor în cartea sa, lansată anul trecut - „Femeia din mine”. Acum, după peste 20 de ani de la despărțire, Justin și Britney au avut o apropiere.

Timberlake i-a cerut scuze fostei sale partenere, superstarul pop, Britney Spears, iar acum sunt „bine”, a dezvăluit colegul său de trupă NYSNC, Lance Bass, într-un interviu exclusiv pentru The U.S. Sun. „Au rezolvat dușmănia și el și-a cerut scuze”, a mărturisit Lance Bass.

A fost de vină „doar viața”

Bass este prieten atât cu Britney, cât și cu colegul de trupă și Justin Timberlake. Acesta spune că Britney a abordat despărțirea în carte pentru a lămuri lucrurile, dar „asta a fost în trecut”. El insistă că, deși în mod public pare că Spears rămâne supărată, aparent prin postările ei pe rețelele de socializare, „ei sunt bine”.

În exclusivitate la premiile anuale ale Asociației Media de Mediu din Los Angeles, Bass a spus că problemele personale ale prietenilor săi au fost „doar viața”. În vârstă de 44 de ani, Bass a adăugat că dorința fanilor lui Britney de a împinge single-ul ei Selfish înaintea noului single al lui Timberlake în topurile iTunes este „bun pentru toată lumea”. În prezent, unii fani ai lui Spears continuă să îl atace pe fostul ei partener, după ce în 2001, în urma memoriilor sale, a fost distrusă de faptul că acesta a vrut ca ea să avorteze și i-a adus acuzații de înșelăciune.

Lance Bass

„El și-a cerut scuze. Ea este uimitoare”

„Problema este că ei au rezolvat deja totul și toată lumea uită. Sunt bine. Se susțin reciproc. Se iubesc unul pe celălalt în felul lor. El și-a cerut scuze. Ea este uimitoare. Cred că doar oamenilor le place să mențină luptele, lor nu le pasă. Ei sunt bine”, a mărturisit prietenul comun al lui Britney și Timberlake

„Nu am menționat niciodată cum l-am bătut la baschet”

Spears a susținut în memoriile sale că presa a prezentat-o ca fiind „o prostituată care i-a frânt inima băiatului de aur al Americii”. În timp ce ea era de fapt „în comă în Louisiana”, în timp ce el „alerga fericit prin Hollywood”. Justin nu a făcut niciun comentariu public cu privire la afirmațiile lui Spears.

Britney și Timberlake au revenit la gânduri mai bune

Dar le-a cântat fanilor la concertul său din Las Vegas din decembrie o melodie compusă despre faptul că ea l-a înșelat. Câteva ore mai târziu, ea a părut să riposteze pe Instagram: „Nu am menționat niciodată cum l-am bătut la baschet și el ar fi plâns… fără lipsă de respect”.

„Dar ea vorbea despre trecutul ei. Ea nu vorbește despre acum. Bine, deci ceea ce se întâmplă acum, ei sunt bine. Nu știu de ce oamenii încearcă să mențină această luptă. Nici măcar nu a fost cu adevărat o ceartă. A fost doar viața.”, a menționat Bass. Iar faptul că fanii lui Spears continuă să îl deranjeze pe Timberlake nu este neapărat un lucru rău. „Acum amândoi au single-uri în top 10, ceea ce este grozav”, susține Bass.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre