Simona Ionescu / Redactor Șef

Britney Spears are parte de noi drame. Cântăreața a fost furată

Britney Spears are parte de noi drame. Cântăreața a fost furată
După ce a avut un comportament de-a dreptul bizar în ultima vreme, iar fanii s-au îngrijorat pentru sănătatea ei psihică, Britney Spears are parte de noi drame. Artista s-a plâns că a fost furată, iar pagubele sunt unele însemnate.

Britney Spears continuă seria comportamentului avut în ultima vreme, care a dus pe toată lumea cu gândul la căderea psihică pe care artista a avut-o în urmă cu mai mulți ani. De data aceasta, Britney Spears are parte de noi drame, căci s-a plâns că i-au dispărut lucruri importante din casă.

Recent, apropiații lui Britney și-au arătat îngrijorarea vizavi de comportamentul psihotic al acesteia. Surse din jurul artistei au reclamat că se tem pentru viața acesteia, dar și pentru a lor, căci Britney este scăpată de sub control. 

Britney Spears spune că i-au fost furate toate bijuteriile

În ultimele postări de pe Instagram, cântăreața în vârstă de 42 de ani a reclamat furtul bijuteriilor de la ea din cameră. Britney le-a arătat urmăritorilor cum a deschis numeroase cutii de bijuterii goale spunând: „Uitați, vă arăt vouă pe bune, toate bijuteriile mele au fost furate”.

Britney Spears s-a plâns că i-au fost furate bijuteriile
Foto: DailyMail

Singurul obiect rămas în colecția ei era un colier cu o broșă religioasă, pe care cântăreața a explicat că era o „Maica Domnului”: „Mi-e frică, totul a dispărut, toate bijuteriile mele au dispărut”,  a continuat ea. 

A anunțat că se gândește să își pună cercel în limbă 

„Ca să vedeți pe bune, toate bijuteriile mele au fost furate… acum este greu să cumpăr altele noi pentru că mi-e frică să nu dispară.  Așa că le cumpăr ieftine și false, dar este greu pentru că unele dintre piesele mele au fost făcute special pentru mine… și cruciulița mea pe care am purtat-o de când aveam 4 ani a dispărut… este atât de subțire”, a continuat Britney Spears. 

Britney Spears
Britney Spears a anunțat apoi că se gândește să își pună cercel în limbă
Foto: DailyMail

Apoi s-a întors pe platformă, o oră mai târziu, pentru o postare bizară în care purta o rochie mini roșie înainte de a merge spre cameră și a scoate limba. Britney a scris la clip: „Mă gândesc să-mi pun un inel în limbă!!!”. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre