Simona Ionescu / Redactor Șef

Carmen Brumă vorbește pentru prima oară despre dramele din familia ei. „Am un istoric de cancer…”

Carmen Brumă vorbește pentru prima oară despre dramele din familia ei. „Am un istoric de cancer…”
Carmen Brumă e nelipsită de pe conturile de socializare și își ține mereu fanii la curent cu tot ceea ce face. Recent, vedeta le-a explicat problema sa cu alunițele.

Carmen Brumă le-a povestit fanilor că este foarte atentă la alunițe și, ori de câte ori medicul îi spune că vreuna trebuie scoasă, face intervenția chirurgicală fără nici un fel de probleme.

Așa s-a întâmplat și recent, când Carmen Brumă și-a scos o aluniță de la ureche. Iubita prezentatorului Mircea Badea a menționat că este la a zecea intervenție chirurgicală de acest fel și a punctat și cum ar trebui să se prezinte un pacient la medic dacă are nevoie de o astfel de operație.

„Am decis să fac tot ce depinde de mine să minimizez riscul”

„Aștept să treacă timpul să se facă ora nouă pentru că atunci am programare la o intervenție chirurgicală de scoatere a unei alunițe. Pentru cei care nu știți eu am un istoric de cancer de piele în familie foarte bogat. Drept urmare, am decis să fac tot ce depinde de mine ca să minimizez riscul.

Una dintre măsuri este să merg constant la dermatolog, unde am o hartă a alunițelor și din șase în șase luni le evaluează. Dacă unele dintre ele o iau razna, le scoatem. Și am făcut până acum asta de peste zece ori. Cred că vrei 14, 15. Iar astăzi mai scot una. După ce se scoate alunița, se duce la biopsie și vede medicul dacă e vreo problemă sau nu cu ea. Până acum n-a fost nici o problemă, slavă Domnului”, și-a început Carmen Brumă mesajul.

De ce a apărut nemachiată și cu părul strâns

De asemenea, Carmen le-a spus fanilor că protocolul de la medic cere, printre altele, ca un pacient cu astfel de probleme, să se prezinte fără farduri. „Mi-am strâns părul și sunt nemachiată pentru că această aluniță banală, mică, pe care nu ai băgat-o în seamă, este chiar aici, pe zona urechii. Urmărită de doamna doctor, s-a constatat că începe să o ia razna. Și atunci o scoatem.

Vă povestesc lucrurile astea pentru că este o măsură de prevenție foarte importantă. (…) Nemachiată pentru că așa scrie în protocolul pe care l-am primit de la doctor. Să nu fii machiată și să ai părul strâns, mai ales dacă intervenția se face într-un loc unde părul incomodează”, s-a destăinuit vedeta.

Operația s-a realizat cu succes

Ulterior, Carmen Brumă și-a anunțat fanii că operația s-a realizat cu succes și așteaptă momentul când i se vor scoate firele. „Peste două săptămâni îmi scoate firele. Intervenția nu e dureroasă, iar după, viața se desfășoară normal. Astăzi nu fac antrenament, dar mâine, da”, a încheiat aceasta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre