Simona Ionescu / Redactor Șef

Britney Spears aruncă bomba. Decizia luată în tinerețe a chinuit-o toată viața

Britney Spears aruncă bomba. Decizia luată în tinerețe a chinuit-o toată viața
Potrivit unor extrase din viitoarele memorii ale lui Britney Spears, artista a făcut un avort după ce a rămas însărcinată cu Justin Timberlake. O decizie chinuitoare...

Noua carte a vedetei pop Britney Spears, „The Woman in Me”, se concentrează în parte pe cei 13 ani de tutelă sub tutela tatălui ei, James Spears. Dar vedeta a vorbit și despre decizia grea pe care a luat-o atunci când a decis să facă avort, după ce a rămas însărcinată cu Justin Timberlake.

Vedeta a conceput copilul la sfârșitul anului 2000, când cei doi aveau amândoi 19 ani. Ea susține că și-a dorit copilului și chiar „visa să aibă o familie” cu Timberlake, dar acesta „nu era pregătit” pentru responsabilitățile de părinte și credea că cei doi erau prea tineri. „A spus că nu eram pregătiți să avem un copil în viața noastră”, a declarat Britney Spears.

„Sunt sigură că oamenii mă vor urî pentru asta, dar am fost de acord să nu avem copilul”

„A fost o surpriză, dar pentru mine nu a fost o tragedie. L-am iubit atât de mult pe Justin. Întotdeauna m-am așteptat ca într-o zi să avem o familie împreună. Doar că acest lucru ar fi fost mult mai devreme decât am anticipat. A spus că nu eram pregătiți să avem un copil în viața noastră, că eram mult prea tineri.

Sunt sigură că oamenii mă vor urî pentru asta, dar am fost de acord să nu avem copilul. Nu știu dacă a fost o decizie corectă. Dacă ar fi fost lăsată doar la latitudinea mea, nu aș fi făcut-o niciodată. Și totuși, Justin era atât de sigur că nu vrea să fie tată”, a spus artista într-un fragment obținut de People.

Britney Spears a aruncat bomba. A făcut avort după ce a rămas însărcinată cu Justin Timberlake. Sursă foto: Dailymail

„Unul dintre cele mai chinuitoare lucruri pe care le-am trăit în viața mea”

În cartea de memorii care va fi lansată pe 24 octombrie, vedeta a spus că avortul a fost „unul dintre cele mai chinuitoare lucruri pe care le-am trăit în viața mea”. De asemenea, ea a menționat că a fost crescută „să nu facă avort” din motive religioase și din ceea ce a învățat de la familia ei, relatează TMZ.

„El este foarte curios ce va dezvălui ea din relația lor. Îl macină”, a declarat o sursă pentru Page Six. O persoană din interiorul editurii a negat că această carte ar fi o „distrugere” a cuiva, mărturisind: „Britney are în sfârșit șansa de a-și spune povestea ei și nu este nimic mai mult decât atât”.

Se zvonește că Britney l-ar fi înșelat

Justin și Britney s-au întâlnit în adolescență, după ce s-au cunoscut la Clubul Mickey Mouse și au format un duo de vedete emblematice. S-au despărțit brusc în 2002, iar în scurt timp au apărut zvonuri că ea l-ar fi înșelat. Cariera artistului a luat având, iar numeroase melodii au fost promovate, multă lume vorbind despre faptul că blonda i-ar fi frânt inima. În videoclipul hitului său din 2002, „Cry Me A River”, a folosit chiar o sosie a lui Britney.

În 2018, Timberlake a declarat că a fost atât de trist în urma despărțirii de Spears încât și-a descărcat sentimentele scriind „Cry Me a River” în doar două ore. „Am fost batjocorit. Am fost supărat. Sentimentele pe care le-am avut au fost atât de puternice încât a trebuit să o scriu. Mi-am transpus sentimentele într-o formă în care oamenii să le poată asculta și să sperăm că se pot identifica cu ele. Oamenii m-au auzit și m-au înțeles, pentru că toți am trecut prin asta”, a mărturisit atunci Justin.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre