Simona Ionescu / Redactor Șef

Britney Spears, ținta hackerilor. I-au scos casa la vânzare

Britney Spears, ținta hackerilor. I-au scos casa la vânzare
Nu mai încetează problemele pentru Britney Spears. Cântăreața a ajuns ținta hackerilor, care au mers până într-acolo încât i-au scos și casa la vânzare.

Ultimul an a adus numai probleme pentru Britney Spears. Ultimul scandal a fost între artistă și Ozzy Osbourne, după ce acesta din urmă s-a luat de ea din cauza sesiunilor de dans pe care le împărtășește cu fanii de pe Instagram. După această poveste, cântăreața se confruntă cu o nouă problemă: hackerii i-au scos casa la vânzare. 

Este vorba despre proprietatea pe care Britney o deține în Thousand Oaks, California, al cărei interior este cunoscut de fani, căci artista locuiește acolo și se filmează mereu dansând. Spears a achiziționat inițial proprietatea în 2015 pentru 7,4 milioane de dolari, iar aceasta are o suprafață de 1.230 de metri pătrați și se întinde pe 8 hectare. Printre facilitățile vilei în stil italian se numără o mare cramă de vinuri, un teren de tenis, o piscină infinit și o zonă de spa.

Vila, scoasă la vânzare de hackeri 

Totul a pornit de la un hack informatic al site-ului de  imobiliare Multiple Listing Service (MLS). Anunțul a circulat pe mai multe site-uri, inclusiv pe Realtor și pe Zillow, două platforme cunoscute de peste Ocean. 

Casa lui Britney Spears din California a fost scoasă la vânzare de hackeri
Foto: DailyMail

Anunțurile false pentru vila lui Britney Spears erau pentru „puțin sub 9 milioane de dolari”. 

Surse au declarat însă pentru TMZ luni că artista, în vârstă de 42 de ani, nu are intenția de a vinde vila sa din sudul Californiei. 

Britney a negat intenția de a vinde vila 

Managementul artiste a fost informat despre anunțul de vânzare, care includea numele unor agenți imobiliari de renume. 

Britney Spears locuiește pe proprietate și se filmează dansând de multe ori în casă

Echipa lui Britney Spears a contactat agenții, care au declarat că nu erau implicați în nici o potențială vânzare a vilei, conform sursei citate. Într-un final, anunțurile au fost delistate de pe platformele agențiilor imobiliare, după ce Britney și echipa ei au confirmat că sunt false. 

În iunie 2022, Spears s-a căsătorit cu fostul ei soț Sam Asghari în această casă, în fața unui număr de invitați celebri, inclusiv Madonna, Selena Gomez și Drew Barrymore. Cântăreața și actorul au finalizat divorțul  în luna mai a acestui an.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre