Simona Ionescu / Redactor Șef

Bruce Willis trăiește, dar „vede viața printr-o ușă foarte mică”. Veștile sunt cumplite

Bruce Willis trăiește, dar „vede viața printr-o ușă foarte mică”. Veștile sunt cumplite
Un vechi prieten al lui Bruce Willis oferă informații despre lupta sa cu demența. Glenn Gordon Caron a creat serialul care a lansat cariera lui Willis. Veștile nu sunt deloc bune.

Creatorul serialului „Moonlighting”, care i-a adus faima lui Bruce Willis, a făcut un bilanț al luptei actorului cu demența frontotemporală. Veștile sunt greu de dus pentru toți cei care îl iubesc.

Serialul Moonlighting, care a fost difuzat timp de cinci sezoane, în perioada 1985-1989, i-a avut în rolurile principale pe Bruce Willis în rolul detectivului particular David Addison și pe Cybill Shepherd în rolul modelului-detectiv Maddie Hayes. Este rolul care i-a adus lui Willis un loc în Die Hard și care i-a lansat cariera.

„Știu că Bruce este foarte fericit că serialul va fi disponibil pentru oameni, chiar dacă nu-mi poate spune asta”

Într-o intervenție pentru New York Post, creatorul Glenn Gordon Caron a declarat că Bruce Willis a sperat mult timp ca serialul să fie disponibil pentru un public mai larg. Prin urmare, momentul premierei sale pe Hulu este dulce-amărui. Familia lui Willis a anunțat retragerea sa la începutul acestui an, pe măsură ce boala sa progresa.

Glenn Caron, sursă foto: Page Six

„Știu că Bruce este foarte fericit că serialul va fi disponibil pentru oameni, chiar dacă nu-mi poate spune asta. Când am reușit să petrec timp cu el, am vorbit despre asta și știu că este încântat. Procesul pentru ca Moonlighting să ajungă pe Hulu a durat destul de mult timp, iar boala lui Bruce este o boală progresivă.

Am reușit să comunic cu el, înainte ca boala să-l facă la fel de incomunicabil ca acum, despre speranța de a aduce din nou serialul în fața oamenilor”, a mai spus acesta. Caron susține că încearcă să îl viziteze pe starul din Unbreakable cel puțin o dată pe lună. Deși actorul are nevoie de o serie de schimbări, Caron susține că încă mai există sclipiri ale vechiului Bruce.

„Acum trăiește ca și cum ar vedea viața printr-o ușă foarte mică”

„Obișnuia să fie un cititor înfocat, nu voia ca cineva să știe asta și nu mai citește acum. Toate acele abilități lingvistice nu mai sunt disponibile pentru el, și totuși este încă Bruce. Când ești cu el, știi că este Bruce și ești recunoscător că este acolo, dar bucuria de a trăi a dispărut. (…) Îi plăcea să se trezească în fiecare dimineață și să încerce să-și trăiască viața la maxim, dar acum trăiește ca și cum ar vedea viața printr-o ușă foarte mică”, a declarat Glenn Gordon Caron într-un interviu acordat pentru Page Six.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre