Simona Ionescu / Redactor Șef

Bruneta cu care Liviu Dragnea voia să o înlocuiască pe Irina Tănase îl face praf pe politician: „Un libidinos!””

Bruneta cu care Liviu Dragnea voia să o înlocuiască pe Irina Tănase îl face praf pe politician: „Un libidinos!””
Presa de scandal a intrat în posesia unor mesaje dintre Liviu Dragnea și o brunetă focoasă, iar conversațiile dintre cei doi erau extrem de fierbinți. Totodată, aceste mesaje care s-ar fi transmis în urmă cu un an, stârnesc o reacție abia acum.

Oana Leonte, secretar general la partidul Alianța Pentru Patrie (APP) – filiala Sector 1, ar fi fost cea cu care Liviu Dragnea încerca să o înlocuiască pe Irina Tănase. Mai multe mesaje dintre cei doi au ajuns în presă iar conversațiile lor nu erau deloc inocente.

La momentul apariției acestora, amândoi au tăcut mâlc, însă acum, la un an de la dezvăluiri, focoasa brunetă iese la atac.

Nu am nicio relație cu Liviu Dragnea! Este o persoană pe care nu o agreez. Nu suport mincinoșii, trădătorii și libidinoșii! Nu vreau să am niciun fel de relație cu acest om. Am fost foarte bucuroasă când Alianța Pentru Patrie a scăpat de un astfel de om. Nici măcar în cele mai negre vise nu îmi doresc să fie Liviu Dragnea iubitul meu. Oana Leonte nu o să fie cucerită niciodată de un măscărici. Știu că foarte mulți m-ar vrea, dar e greu. Să își pună pofta în cui!”, este declarația pe care Oana Leonte a acordat-o în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Liviu Dragnea a părăsit partidul pe care l-a fondat alături de Codrin Ștefănescu, după ce a intervenit o ruptură și în prietenia celor doi politicieni.

Timp de opt ani, Irina Tănase a fost iubita fostului lider PSD, Liviu Dragnea

Irina Tănase are acum 29 de ani și, din ce se poate vedea, pare încă debusolată după relația lungă încheiată cu cel care, opt ani, a părut să fie bărbatul vieții ei, Liviu Dragnea.

„Poate că nu știu încotro mă îndrept, însă  am ales să mă bucur de călătorie”, a postat Irina Dragnea pe InstaStopry. Frumușica spera să rămână o viață alături de social-democratul care  o trata ca pe o prințesă.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat, și ulterior nu l-am mai putut contacta”, spunea Irina Tănase.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre