Simona Ionescu / Redactor Șef

Bucurie imensă în familia lui Kim Kardashian. A fost „planul lui Dumnezeu”

Bucurie imensă în familia lui Kim Kardashian. A fost „planul lui Dumnezeu”
Kourtney Kardashian și soțul său, Travis Barker s-au bucurat în week-end de venirea pe lume a bebelușului.

O sursă a mărturisit pentru Us Weekly că cei doi sunt „extaziați”, iar rockerul în vârstă de 47 de ani a declarat anterior că plănuiau să îl numească Rocky Thirteen Barker.

„Sarcina a luat o turnură stresantă spre final”

„Au un băiețel frumos”, a confirmat sursa din interior cu privire la venirea pe lume a micuțului pe 4 noiembrie. De asemenea, a transmis că mama este „în culmea fericirii în legătură cu sosirea fiului ei”, după ce „sarcina a luat o turnură stresantă spre final”.  Sursa a mărturisit pentru People că vedeta este „bucuroasă că acum poate doar să își strângă băiețelul în brațe” și se simte atât de „binecuvântată”.

Nici Kardashian, în vârstă de 44 de ani, nici Barker, nici familiile lor nu au postat pentru a confirma vestea sau pentru a împărtăși fotografii ale bebelușului.

„Planul lui Dumnezeu”

A fost un drum lung pentru celebrul cuplu, deoarece au petrecut doi ani încercând să conceapă copilul. Kourtney a încercat multe tratamente, dar nu a rămas însărcinată până când, în cele din urmă, a oprit totul. Atunci s-a întâmplat minunea, iar Kardashian a declarat în trecut că simte că a rămas însărcinată pe cale naturală, iar acesta a fost „planul lui Dumnezeu”.

„Spun doar: cum ai putea pune la îndoială planul lui Dumnezeu? Pentru că așa văd eu această sarcină, care a venit când atât eu cât și Travis nici nu ne mai gândeam la asta și la un an după ce am oprit inseminarea artificială”, a spus Kardashian pentru Vanity la jumătatea lui octombrie.

Kourtney Kardashian a născut. Sursă foto: daily mail

Al patrulea copil al lui Kourtney

Sâmbătă dimineață, Insta Stories-ul lui Travis a găzduit câteva reclame pentru linia sa de îmbrăcăminte Famous, dar nicio mențiune despre bebe. Acesta este un al patrulea copil pentru Kourtney, ea având deja trei copii, respectiv Mason, 13 ani, Penelope, 11 ani, și Reign, opt ani – cu fostul iubit Scott Disick, 40 de ani.

Și este al treilea copil pentru Travis, care are doi copii, pe Landon, 20 de ani, și Alabama, 17 ani, cu fosta sa soție Shanna Moakler în vârstă de 48 de ani. Cu ceva timp în urmă, ea  a mărturisit că maternitatea este „rolul ei preferat în viață” și „îmi dă un scop”.

„Travis, sunt însărcinată”

Kourtney a dezvăluit public vestea sarcinii în iunie, în timp ce Barker cânta pe scenă. Ea a ținut o pancartă pe care scria: „Travis, sunt însărcinată”. După ce a zărit mesajul soției sale, Travis a sărit de pe scenă, s-a îndreptat spre ea și cuplul a împărțit un sărut pasional. Kourtney și Travis au început o relație romantică la sfârșitul anului 2020, după aproape un deceniu de prietenie.

Ei și-au oficializat relația Instagram în februarie 2021 și s-au logodit în luna octombrie a aceluiași ani. Cuplul s-a căsătorit la un tribunal din Santa Barbara în mai 2022, înainte de a zbura la Portofino, Italia, o săptămână mai târziu, pentru a organiza o nuntă somptuoasă la conacul Dolce & Gabbana, în fața prietenilor și a familiei lor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre