Simona Ionescu / Redactor Șef

Bucurie imensă în familia lui Theo Rose. Cadoul primit de cântăreață a depășit orice așteptări. „M-a luat cu leșin…”

Bucurie imensă în familia lui Theo Rose. Cadoul primit de cântăreață a depășit orice așteptări. „M-a luat cu leșin…”
Dacă până acum familia frumoasă a lui Theo Rose era formată din trei membri, acum s-a mărit, iar cântăreața e extrem de fericită. Cadoul primit de la fini e fantastic.

A apărut un suflet nou în casa lui Theo Rose. E vorba de un cadou cu două urechiușe și patru lăbuțe, pe care artista l-a botezat Sushi.

Recent, Theo Rose și-a făcut fanii fericiți, după ce a postat un video în care apare în brațe cu un nou membru al familiei. E vorba de o pisicuță din rasa Sfinx, fără păr, care părea extrem de fericită să stea în brațele stăpânei sale. Theo Rose a mărturisit că a fost la un pas să leșine de bucurie atunci când finii i-au făcut-o cadou și a botezat-o Sushi. Și e convinsă că va fi cel mai bun prieten al micuțului său, Sasha.

„Tremura un pic, dar mi-a fost milă de ea, dar i-am zis că eu acum o s-o iubesc mult”

„Am primit un cadou mai cu întârziere, nu sunteți pregătiți. Șobolanca asta este- cum credeți că i-am pus numele?- Sushi, ca să fie prietena lui Sasha. Finii mei s-au ocupat și mi-au făcut o surpriză, și eu când am văzut-o m-a luat cu leșin, de drag, nu de altceva. Tremura un pic, dar mi-a fost milă de ea, dar i-am zis că eu acum o s-o iubesc mult și ea acum a ajuns acasă la noi, de acum asta e casa ei. Pupă mama pe ea”, a mărturisit Theo Rose.

Theo Rose și Sushi, minunea din brațele ei

„O să mă mai întâlnesc cu copilul meu când o avea 18 ani”

Actriță, cântăreață, dar și mamă cu normă întreagă, Theo Rose are ajutoare de nădejde când vine vorba de creșterea și educația celui mic. Dar Theo Rose nu se plânge pentru că și-a dorit să fie mămică, iar Divinitatea i-a împlinit dorința. „Eu, de la 8 dimineața am filmat pentru Clanul la Penitenciarul Rahova. Abia acum am terminat.

Au trecut, deci, 12 ore, a fost extraordinar. Și mi-a sărit și somnul fix acum când mă duc acasă. Dar e bine. Când mă duc mai stau și eu cu băiatul meu. Și mâine e din nou zi de filmare, nu la (…), ci la (…). O să mă mai întâlnesc cu copilul meu când o avea 18 ani. La emisiunea aia unde cheamă părinții ăia care sunt plecați în străinătate”, declara Theo Rose.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre