Simona Ionescu / Redactor Șef

Bucurie mare în familia lui Gigi Becali. Milionarul a deschis cea mai scumpă sticlă cu șampanie

Bucurie mare în familia lui Gigi Becali. Milionarul a deschis cea mai scumpă sticlă cu șampanie
Gigi Becali e cel mai fericit bărbat de pe pământ. Milionarul are o familie minunată și recent a devenit a treia oară bunic.  

Alt motiv de bucurie pentru familia lui Gigi Becali. Fiica cea mare a milionarului a devenit mămică pentru a treia oară.

Theodora Becali, la plajă cu cel de-al treilea copil

Theodora Becali nu își scapă bebelușul din ochi

Pentru Gigi Becali nimic nu e mai important ca Dumnezeu și familia și ar face orice pentru soție, fetele și nepoatele sale. Acum, Becali e și mai entuziasmat, pentru că fiica sa cea mare a adus pe lume cel de-al treilea copil, în mare secret.

Fiica lui Becali și-a scos bebelușul la plajă

După nouă luni de sarcină, Theodora Becali a simțit nevoia de relaxare, așa că și-a luat bebelușul și a plecat la mare. Fiica lui Becali a fost surprinsă pe plajă la Mamaia, relaxându-se pe șezlong alături de cei dragi, dar cu ochii mereu ațintiți asupra copilului pe care-l adoră.

Theodora arată foarte bine în costum de baie

Theodora Becali, în costum de baie după a treia naștere

Toți cei care au văzut-o au apreciat și faptul că Theodora Becali și-a revenit foarte repede după naștere și arată extraordinar într-un costum de baie verde închis.

Theodora a ales să meargă în vacanța la Mamaia, pentru că în această stațiune deține o vilă, pe care a primit-o cadou la nunta sa. Fiica cea mare a lui Becali a anunțat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil în luna februarie a acestui an.

Ce ținută a purtat Gigi Becali la nunta lui Ianis Hagi

Becali și soția, la nunta lui Ianis Hagi

Gigi Becali și soția sa au fost prezenți cu câteva zile în urmă și la nunta lui Ianis Hagi, iar milionarul a fost apreciat pentru ținuta pe care a afișat-o la un asemenea eveniment deosebit. Afaceristul a optat pentru un costum alb, la care a asortat un papion bleumarin, în timp ce soția sa a strălucit într-o rochie lungă, în nuanțe de lila.

Becali a spus atunci și care este secretul căsniciei sale: „Ea lăsa pe vremuri, acum las eu. Băi, tată, când e dragostea, e dragostea. Dragostea face toate. Dragostea biruieşte totul”. Gigi Becali s-a simțit extraordinar la petrecere, motiv pentru care a dansat și a făcut dedicații, spre bucuria celor prezenți.  

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre