Simona Ionescu / Redactor Șef

Bursucu a povestit cum asistentele i-au spus, la nașterea fiicei sale, că a existat o problemă. După șoc, a râs isteric

Bursucu a povestit cum asistentele i-au spus, la nașterea fiicei sale, că a existat o problemă. După șoc, a râs isteric
Bursucu este un cunoscut coregraf și prezentator de televiziune. A intrat în echipa Kanal D România la începutul anului 2015, iar acum fanii îl pot vedea în matinalul „Dimineața cu noi”. El a povestit în cadrul unei ediții că a trăit, la nașterea copilului său, cel mai ciudat moment.

Bursucu, prezentatorul matinalului „Dimineața cu noi” de la Kanal D, pe numele său real Adrian Cristea, a povestit cum colega de platou, Teo Trandafir, de pe vremea când modera alături de ea „Teo Show”, l-a băgat în încurcături. 

Bursucu a povestit că atunci când i s-a născut copilul, asistentele de la maternitate au crezut că mama copilului este Teo Trandafir. „Avem o problemă! Doamna Teo nu a născut aici!…”, i-au spus cadrele medicale.
cine e Bursucu'

Cine este iubita lui Bursucu?

Prezentatorul de televiziune are o relație de mai mulți ani cu Andreea, femeia care i-a dăruit o fetiță. Iubita lui Bursucu’ este o femeie discretă, în ciuda faptului că iubitul ei este foarte cunoscut în România.  Bursucu și iubita lui, Andreea, formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz, și au reușit să își întemeieze o familie frumoasă. Iubita lui Bursucu’ mai are o fiică dintr-o relație anterioară, astfel că cei doi se ocupă împreună de creșterea și educarea celor două fetițe.

Deși se afișează destul de rar împreună, Bursucu’ nu ezită să îi facă declarații de dragoste iubitei în public. În acest an, de Valentine’s Day, prezentatorul de televiziune a postat în mediul online o fotografie cu iubita lui, în dreptul căreia a scris un mesaj sugestiv „my love” (n.r iubirea mea).

cine e iubita lui Bursucu'
Bursucu, iubita lui și fiica lor

De ce nu a cerut-o Bursucu în căsătorie pe Andreea, iubita lui?

„Am vrut să o cer acum vreo 4 ani, 4 ani și jumătate. Eram certați în perioada aia, eram certați de vreo 2-3 luni. Știi că bărbații fac cea mai mare greșeală a vieții lor.  Când se ceartă cu partenera și vor să se împace, zic așa: mă duc și o cer, mă pun pe genunchi și vezi filmulețele alea prin aeroport, pe la mall, îi trage cu chitara în cap. Atunci am zis gata, ca să mă împac mă duc frumos cu inelul. Am început să vorbesc cu toată lumea, băi vreau să fac asta, uite inelul ăsta. Toată lumea mi-a zis: băi nu e momentul, nu e bine, s-ar putea să te refuze, mai bine vă împăcați.

cine e iubita lui Bursucu'
Andreea este antreprenor și se ocupă de mai multe afaceri în Constanța.

Am dat înapoi, m-am răzgândit când am văzut că toată lumea spune nu. Ne-am împăcat, am vorbit cu ea deschis și mi-a zis: ai făcut foarte bine că nu m-ai cerut atunci pentru că te-aș fi refuzat. Din momentul ăla au trecut anii și niciunul dintre noi nu ne-am mai gândit la treaba asta, iar eu în momentul ăsta aștept momentul potrivit în care să fac pasul acesta. Îmi trebuie ceva pentru că eu sunt mai nebun, nu pot să mă pun într-un genunchi, la o piscină, ce face toată lumea. Trebuie să ma ia poliția, să gândesc ceva.”,  a povestit Bursucu în cadrul unui interviu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre