O altă vedetă de la „Bravo, ai stil!”, avansată în carieră la Kanal D. Va avea mare responsabilitate

O altă vedetă de la „Bravo, ai stil!”, avansată în carieră la Kanal D. Va avea mare responsabilitate
 Se vede clar că postul turcilor de la Kanal D se află într-o etapă de schimbări, menită de a oferi telespectatorilor ceva nou.

Începând din mâine, 1 martie, de luni până vineri, de la ora 07:00, Știrile Kanal D se transformă, vin cu un suflu nou. Și cu o prezentatoare nouă, care va oferi telespectatorilor informațiile de la începutul zilei. Ea este Cristina Dorobanțu și, spun colegii ei, este pregătită să stea la pupitrul grupajului informativ de la ora 07.00.

În noua misiune nu va fi singură, ci  va avea alături o echipă de corespondenți naționali și reporteri antrenați să vină cu informații relevante din cele mai diferite colțuri ale țării. Nu vor lipsi din materialele primului grupaj de știri-eveniment nici informații din întreaga lume. Dar și „curiozitățile” savuroase, care au făcut mereu deliciul publicului.

Cristina a exersat ca prezentatoare – și s-a descurcat minunat! – la emisiunea „Puterea Dragostei”, un reality show complex, solicitant.

Ce spune noua prezentatoare, fostă concurentă la „Bravo, ai stil”!

Cristina Dorobanțu a devenit cunoscută publicului odată cu participarea la emisiunea de mare succes a postului – „Bravo, ai stil”, în 2016, când a fost și finalistă. Acolo a atras atenția conducerii Kanal D, care a considerat că merită să o păstreze și să investească în ea. Cristina a trecut, astfel, prin experiența de realizator și prezentor al unei rubrici de succes.

Cristina Dorobanțu

Acum, înregistrează un nou pas în carieră, cu și mai multă responsabilitate: cea a prezentării celor mai importante știri, la concurență echipele consacrate de la Pro Tv, Antena 3 și România Tv.

Sunt foarte emoționată să pășesc în această nouă etapă din cariera mea. E o provocare pe care o așteptăm și la care visez de foarte mult timp și pentru care am muncit enorm.

Mă onorează să fiu alături de telespectatori în fiecare dimineață, să le ofer acele informații de interes, agenda zilei care stă să înceapă. Dar și știri relaxate, pozitive, care să ne ajute pe toți să ne începem ziua și informați, și binedispuși.

Vă mulțumesc pentru toată susținerea de până acum și vă invit să îmi fiți alături în continuare în această nouă călătorie. Sper să vă bucure și să vă facă ziua mai frumoasă și mai informată”.

Ce promite conducerea Kanal D

„Știrile Kanal D au fost întotdeauna un reper pentru telespectatorii din România, prin corectitudine, relevanță și delimitare de orice influență politică, iar această poziționare clară va fi replicată și în cadrul Știrilor de la ora 07:00”, anunță reprezentanții postului.

Cristina Dorobanțu și-a exprimat încă de la începutul intrării în televiziune dorința de a fi la pupitrul Știrilor Kanal D și nu întâmplător s-a și pregătit pentru acest lucru în paralel cu celelalte proiecte pe care le avea în derulare.

După Viviana Sposub, cooptată și ea în noul matinal al postului „Dimineața cu noi”, alături de Bursucu, George Tănase și Patrizia Paglieri, Cristina e încă o surpriză pregătită de Kanal D. Despre matinal, vă anunțăm că el va începe să fie difuzat din 7 martie, de la ora 8.00.

Mâine, 1 martie, de la ora 07.00, va fi debutul Cristinei Dorobanțu la pupitrul știrilor. Vom fi cu ochii pe ea o perioadă, ca să vedem cum se descurcă.

 

Recomandarile noastre