Machiozele se plâng de vedetele Kanal D și dau din casă

Machiozele se plâng de vedetele Kanal D și dau din casă
Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a ajuns de râsul lumii, după ce un secret pe care ani de zile s-a străduit din răsputeri să îl păstreze, a „transpirat”. Și e de-a dreptul rușinos ce făcea Victor Slav. Machiozele se plâng de vedetele Kanal D și dau din casă.

Surse din apropierea fostului prezentator de la Kanal D au dezvăluit, în exclusivitate pentru Cancan.ro marele secret. Devenise un obicei în perioada în care se zărea pe sticlă. Echipa de make-up era îngrozită ori de câte ori trebuia să îl pregătească. Iată de ce. „Era de-a dreptul obsedat de modul în care îi arată sprâncenele.

Astfel că, nu de puține ori, ajungea să terorizeze machiozele care se ocupau de imaginea lui, de dinainte de filmări”, au dezvăluit sursele citate.

Victor Slav ar fi fost obsedat de modul în care arată sprâncenele sale, astfel că din momentul în care ajungea la cabina de machiaj, începea să dea indicații precise celei care îl machia și nu ieșea de acolo până când sprâncenele lui nu erau exact cum își dorea, mai spun sursele citate.


Gordon Ramsay, celebrul bucătar englez de la Paprika Tv, face show lângă mașină

Greu de imaginat! Elle MacPherson face terapie cu fecale!


Se pare că bărbatul știa totul în materia de machiaj al sprâncenelor și nu se sfia deloc să își etaleze cunoștințele, tocmai pentru a-și pune în valoare chipul perfect.

Au fost probleme și cu alte vedete

Și alte vedete ale postului aveau „tabieturi” obsesive. Se pare că și fosta lui colegă de platou, actuala prezentatoare de la „Puterea Dragostei”, Cristina Mihaela Dorobanțu, ar fi fost la fel de preocupată de imagine.

Potrivit surselor citate, aceasta avea dezbateri aprinse cu echipa de filmare. Ea accepta să fie filmată exclusiv din partea stângă, căci așa i se părea ei că arată mai bine.

Care sunt noutățile din viața lui Slav

În perioada aceasta Slav nu mai are treabă cu cabinele de machiaj. Se pregătește singur. Fiind în afara oricărui contract la vreo televiziune, fostul soț al Biancăi Dragușanu s-a reorientat și, împreună cu Cătălin Cazacu, asigură atmosfera la diverse evenimente.

Pandemia i-a dat oarecum planurile peste cap, dar nu se poate plânge. Recent și-a cumpărat și mașină nouă. Este vorba despre modelul A5 Sportback, de la Audi, albastru. Pentru mașina luată la mâna a doua, el ar fi cheltuit aproximativ 40.000 de euro.

Și nu numai mașina e o noutate în viața lui. Victor Slav iubește din nou. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu are acum o iubită blondă, pe care a și prezentat-o părinților. Cei doi au petrecut izolarea împreună, și se susțin reciproc. De asemenea, plănuiesc să demareze, împreună, afaceri online.

Sursa foto: Pixabay, Instagram