Greu de imaginat! Elle MacPherson face terapie cu fecale!

Greu de imaginat! Elle MacPherson face terapie cu fecale!
Ați auzit de „transplant de fecale”? Procedura presupune ingerarea unor compuși din fecale pentru a combate obezitatea, printre altele. Celebrul model Elle MacPherson e fană declarată.

De obicei, când aude despre vreo trăsnaie sau despre un lucru ieșit din comun, șocant, românul are o vorbă: Multă lume necăjită! Iată însă cum stilul ciudat de viață al unor vedete câștigă și ceva adepți.

La cei 56 de ani, Elle MacPherson, supranumită ”The Body” continuă să stârnească interesul revistelor de specialitate datorită stilului său de viață, din care nu au lipsit controversele. Iar controversele, în cazul ei, ar putea și menționate cu majuscule.

Alături de Linda Evangelista, Kate Moss sau Naomi Campbell, Elle MacPherson a făcut parte din “generația de aur” a modellingului anilor 80 – 90.

Iubit fără drept de practică

În 2017, Elle a început o relație cu Andrew Wakefield, medicul anti-vaccinist care a susținut că vaccinul MMR, împotriva rujeolei, provoacă autism. Discreditat de comunitatea medicală pentru afirmațiile sale, acestuia i-a fost retras dreptul de a mai profesa, în 2010, pentru comportament etic și conduită incorectă.

Datprită lui, australianca s-a transformat în ultimii ani într-un guru al wellness-ului, pasiunea ei pentru tratamente de înfrumusețare rivalizând  doar cu cea a fondatoarei Goop, Gwyneth Paltrow.

Guru al wellness-ului

Daily Mail Australia dezvăluie o parte din povestea australiencei, inclusiv idila cu un anti-vaccinist celebru. Ceea ce e cu adevărat șocant sunt și sfaturile de sănătate neconvenționale ale fostului model, care includ chiar și folosirea propriilor fecale!


Adevărul despre viața intimă a lui Shakespeare a ieșit la iveală. Îi plăceau…

Documentarul Anthropocene: The Human Epoch în premieră în România la Flight Film Festival


Preferatul său este masajul manual de drenaj limfatic, despre care spune că o ajută să-și păstreze cel mai plat abdomen. Drenajul limfatic este un tratament de masaj ritmic efectuat pentru a stimula circulația lichidului limfatic în jurul corpului.

De asemenea, Elle, mamă a doi copii, a povestit pe Instagram despre beneficiile unei mașini cu bule, denumit„dispozitiv personal de ozon”.

Elle a explicat că  dispozitivul Thera03 Bubbler „igienizează toate sursele de alimente prin simpla „boloboroseală” a ozonului O3-ului, făcută de aparatul-minune, în chiuveta de bucătărie umplută cu apă de la robinet”.

Experiențele sale de menținere a tinereții sunt toate împărtășite pe Instagram constant. Între acestea ea a dezvăluit o ședință de „detoxifiere” într-o saună cu infraroșu portabilă,  australianca postând imagini cu ea în timp ce se închide într-o astfel de saună.

Tratamentele cu fecale, printre terapiile preferate

Ea a mai împărtășit cu fanii un tratament de „acupunctură, ca parte a unei terapii holistice, care a fost considerată o alternativă naturală la Botox”.

Dar, cel mai controversat lucru e terapia cu fecale. Elle este cea care l-a promovat intens pe  Will Cole, un specialist în așa numitele „keto diet”, care nu este medic, dar are un doctorat în nutriție. Dr. Cole este un mare fan al tratamentului cu microbiote fecale – sau al transplantului de fecale – despre care susține că poate „echilibra sistemul imunitar” și poate trata obezitatea.

În plus, Elle este co-fondataorea și directorul creativ al companiei WelleCo, care vinde suplimente nutritive „alcalizante”. Ea susține că organismul funcționează „optim” atunci când pH-ul sângelui este ușor alcalin și că are o trusă de urină în geantă, astfel încât să-și poată verifica urina în orice moment.

„Nu mă preocupă îmbătrânirea. Nu mai simt presiunea de a arăta într-un anumit fel – sunt mult mai interesată de bunăstarea mea. După modul meu de gândire, frumusețea reală este adâncul sufletului, nu profunzimea pielii. Este un mod de a fi, un mod de a trăi și de bunăstare care permit oamenilor să emane încredere, forță, carisma; să radieze vitalitatea naturală, indiferent de vârsta lor. Și este cu adevărat acea vitalitate interioară pe care oamenii o consideră atractivă”, mărturisește fostul model.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp