Simona Ionescu / Redactor Șef

O vedetă ProTV a început anul cu stângul. A rămas fără emisiune. Culmea, și soția!

O vedetă ProTV a început anul cu stângul. A rămas fără emisiune. Culmea, și soția!
Iubită de publicul din România pentru șarmul de care dă dovadă, o vedetă de la ProTV a fost anunțată că emisiunea pe care o modera i-a fost scoasă din grilă.

Vedeta care a pășit cu stângul în anul 2024 este Cabral, care nu va mai prezenta emisiunea „Săriți de pe fix”. Fanii îl pot vedea însă moderând în continuare „Ce spun românii”.

„Mă dai afară pe geam, intru pe ușă”

În stilu-i caracteristic, chiar dacă nu știe dacă emisiunea va reveni sau nu pe micul ecran, Cabral se ține tare. „Nu putem să atacăm pe toate părțile. Mă dai afară pe geam, intru pe ușă, intru pe ușă, mă dai afară pe geam, nu merge. Cumva, „Săriți de pe fix!’ e în pauză, dacă mai intră în grilă.

„M-am bucurat și eu de reacția oamenilor”

Nu, eu sunt sincer. Iar acum avem „Ce spun românii?’, nici nu știu câte ediții sunt filmate, că sunt filmate acum ceva vreme. Este prima lor difuzare… M-am bucurat și eu de reacția oamenilor, pentru că din punctul meu de vedere, atunci când muncești și cineva zice «bravo», e un motiv de bucurie nu că ai încasat niște bani, ci că ai pus niște suflet, iar sufletul ăla s-a văzut.”,  a declarat Cabral pentru Cancan.

Cabral a rămas fără una dintre emisiuni. Sursă foto: instagram

„Mă descurc eu cumva, că nu m-a făcut mama la televizor”

Deși e una dintre cele mai bune vedete ale României, Cabral știe că va veni un moment când nu va mai apărea pe sticlă. Dar nu e deloc descurajat, convins fiind că știe să se descurce în orice situație. În plus, nu exclude posibilitatea să treacă în spatele camerei și să facă producție. „Da, mă descurc eu cumva, nu m-a făcut mama la televizor.

Nu m-am născut la televizor și sigur n-o să mor la televizor. Cumva, eu cred că sunt un om foarte normal, cu o meserie extraordinară, dar asta nu înseamnă că trebuie să apar până la 80 de ani, să scârțâi tot, vai steaua mea. Pot trece în spatele camerei, pot face producție.”, a completat acesta, conform sursei menționate anterior.

Și soția lui Cabral a părăsit emisiunea de la Happy Channel

Nici Andreea Ibacka, soția lui Cabral, nu mai apare la emisiunea de la Happy Channel, alături de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Înainte de Revelion, Andreea și-a luat rămas bun de la telespectatori, anunțând că, din 15 ianuarie când se reia emisiunea în direct, ea nu va mai face parte din echipă. Prea multe informații despre plecare, dacă a fost decizia ei sau a trustului Antena Group, precum și ce va urma să facă, nu a dat.

„Unele întâlniri în viață nu sunt deloc întâmplătoare. Între noi, colegii de la Happy Café, s-a creat încă de la prima întâlnire o conexiune extraordinară, și nu mă refer aici doar la trio-ul din fața camerelor, ci la întreaga echipă. A fost un an incredibil, o adevărată plăcere să lucrăm împreună. Eu mă voi dedica, în perioada următoare, unor proiecte personale, despre care vă voi povesti cu tot dragul, tot aici, pe „canafeluţă”, cum ne place nouă să îi spunem”, a spus Andreea Ibacka.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre