Simona Ionescu / Redactor Șef

Cadoul-surpriză primit de Simona Halep. Cu el sărbătorile au devenit mai palpitante

Cadoul-surpriză primit de Simona Halep. Cu el sărbătorile au devenit mai palpitante
Simona Halep a primit un cadou-surpriză de Paște, iar cu el sărbătorile au devenit mai palpitante. Deși trage tare pentru a reveni la formă și speră să poată juca la Roland Garros 2024, tenismena s-a relaxat de sărbători alături de familie.

Simona Halep a revenit pe teren după o suspendare de 18 luni, care a ținut-o departe de sportul căruia și-a dedicat toată viața. Odată ce i-a fost ridicată suspendarea, a ajuns pe locul 1150 în top WTA, iar acum luptă pentru a reveni în forma de dinainte, în timp ce speră să poată juca la Roland Garros 2024. 

Sportiva în vârstă de 32 de ani a lăsat deoparte toate aceste provocări cu care se confruntă și a petrecut Paștele alături de familie. Simona Halep a primit și un cadou surpriză, cu ajutorul căruia sărbătorile au devenit mai palpitante. Tenismena a arătat totul fanilor pe Instagram. 

Simona Halep a primit un buchet uriaș de trandafiri

Pe Instagram, sportiva a împărtășit cu fanii două imagini. În prima, s-a pozat în curtea casei sale, zâmbind liniștită. A transmis și Paște fericit fanilor, care au sărit cu aprecieri. „Paște fericit, draga noastră campioană!”, „Paște binecuvântat, dragă Simona! Fie ca aceste Sărbători Pascale să îți umple sufletul de liniște și bucurie”, „Paște fericit, Simo”, „Sperăm că te vom vedea jucând la Paris”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de fostul lider WTA. 

Simona Halep s-a pozat în curtea casei casei, zâmbind fericită.
Sursă foto: Instagram

În a doua postare, Simona a pus o poză cu un buchet uriaș de trandafiri albi cu accente roz, însoțit doar de piesa „Ma Chérie”, cântată de artista Naika. Cu toate că nu a explicat de la cine e buchetul de trandafiri, mărimea impresionantă a acestuia duce cu gândul la un posibil admirator care a vrut să îi facă sportivei o surpriză de Paște. 

Simona Halep s-a despărțit de Toni Iuruc în urmă cu doi ani 

Sportiva a divorțat de omul de afaceri Toni Iuruc în 2022, când au semnat actele de divorț la notar. Aceștia s-au despărțit relație de aproximativ patru ani. De atunci și până acum, Simona Halep a ales să fie mai discretă în ceea ce privește viața sa sentimentală și nu s-a mai expus public cu niciun alt bărbat, în afara partenerilor săi de tenis.

Buchetul de trandafiri primit de Simona Halep ar putea însemna că sportiva are un nou interes amoros
Sursa foto: Instagram

Asta până acum, când buchetul uriaș de trandafiri a stârnit întrebări vizavi de o posibilă nouă relație. Indiferent că buchetul trădează un nou interes amoros sau nu, cu siguranță că Simona Halep a avut parte de sărbători palpitante și pline de surprize. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre