Simona Ionescu / Redactor Șef

Câinele unei vedete tv, viață de prinț. Iată cum e tratat Marcelino de una dintre cele mai îndrăgite blonde din showbiz. Foto

Câinele unei vedete tv, viață de prinț. Iată cum e tratat Marcelino de una dintre cele mai îndrăgite blonde din showbiz. Foto
Când ești stăpân de animale, absolut nimic nu e prea pentru ca pisicii sau câinelui să nu-i lipsească absolut nimic.

Octavia Geamănu se laudă cu frumosul său câine, dar e supărată că micuțul pleacă de acasă ori de câte poftește, iar când se plictisește de hoinărit, revine.

Octavia Geamănu e mare iubitoare de animale și ar face orice pentru ca Marcelino, câinele familiei. Doar că acesta e un micuț vagabond, care părăsește căminul când are chef, doarme pe la vecini, apoi se întoarce acasă, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Marcelino, murdar de pe drumuri

Cum zilele acestea au fost ploioase, Marcelino a venit acasă mai murdar decât s-ar fi gândit cineva, așa că Octavia Geamănu a luat atitudine. Și pentru că n-a vrut să meargă cu el în asemenea hal la medicul veterinar, a preferat să-l bage în cadă și să-l spele ca pe un copil. Folosind, șamponul fiului său, dar și un șampon nuanțator. Când totul s-a sfârșit, Marcelino s-a transformat într-un câine extrem de frumos, așa că a meritat efortul.

„Îl căutăm cu disperare, dăm de el, iubirea-i mare și-apoi iar dispare”

„Ploaia, vremea vrea o iubeșre oricine are un câine. Am un cățel care e mai ceva ca Motanul încălțat. Trăieste viața pe muchie de cuțit. Își ia lumea în cap și uneori fuge de-acasă.

Marcelino, după ce a fost tratat regește

Îl căutăm cu disperare, dăm de el, iubirea-i mare și-apoi iar dispare. Nu știu dacă e vecin în cartierul nostru care să nu-i fi dat să mănânce, ba am câțiva care adeseori îi cumpără și haine. Doarme în dormitor la alții, ce să mai zic…o poezie de Russell Terrier.

„Azi a venit acasă ca după o beție a unora”

E bolnăvior, are pancreatită, mănâncă regim. După o viata de huzur se resimte. Născut în 2007, Marcelino e energic și la bătrânețe. Azi a venit acasă ca după o beție a unora, atât de murdar încât mi-a fost rușine să-l duc la cabinetul veterinar pentru un duș. L-am șamponat cu șamponul lui Andrei și apoi am folosit șamponul meu nuanțator. Așa tratament doar pe-o vreme ploioasă mai primește.”, a spus prezentatoarea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre