Simona Ionescu / Redactor Șef

Calul pe care Iuliana Marciuc filma atunci când tatăl său a murit, l-a condus pe ultimul drum

Calul pe care Iuliana Marciuc filma atunci când tatăl său a murit, l-a condus pe ultimul drum
Iuliana Marciuc, dezvăluiri tulburătoare după înmormântarea tatălui. Totul are legătură cu un cal.

Cu câteva zile în urmă, Iuliana Marciuc și-a pierdut tatăl și face față cu greu situației.

Calul pe care Iuliana Marciuc a filmat în timp ce tatăl său a murit, l-a condus pe ultimul drum

16 martie 2022 va rămâne una dintre cele mai negre zile pentru Iuliana Marciuc. Atunci și-a luat la revedere pentru totdeauna de la tatăl său, Alecu Marciuc, care-și va dormi somnul de veci în cimitirul din satul Ciofliceni, Comuna Snagov, Județul Ilfov. Bărbatul a lucrat la Radiodifuziunea Română și a lansat și multe cărți. Blonda a mărturisit că acesta a refuzat să mai lupte pentru viață, pentru că nu a vrut să fie o povară și s-a stins în urma unui stop cardiorespirator.

„Pentru prima dată nu m-am putut concentra la o filmare”

Prezentatoarea a făcut pentru Fanatik o dezvăluire șocantă, mărturisind ce s-a întâmplat cu ea în momentul în care tatăl ei a trecut în lumea celor drepți. Vedeta spune că preț de o jumătate de oră a avut o stare greu de explicat în cuvinte, când pentru prima dată în viață nu s-a putut concentra.

”În ziua în care a murit tatăl meu, vineri, 11 martie, filmam pentru emisiunea ”Destine ca-n filme” pe un cal alb și, timp de cel puțin 30 de minute, Sultan (Mohamed Jbara), instructorul de cai, nu se putea înțelege cu mine. Abia după aceea am înțeles de ce. În acel interval de timp, între ora 15.30 și 16.30, tata, care suferise un stop cardio-respirator, era resuscitat de medici.

Calul alb pe care filmam se numește Aseeli. Instructorul mi-a spus că am avut o atitudine ciudată, că nu era atentă și nu îi răspundeam comenzilor. Nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva. Pentru prima dată nu m-am putut concentra la o filmare. Când am ajuns acasă și am primit telefon că mi-a murit tatăl, mi-am explicat de ce mă comportasem așa. (…) Mohamed Jbara, cunoscut drept Sultan, este instructorul meu de cai și al lui David. Eu merg mai rar, însă David face și trag și galop și merge mai des la antrenamente.”, a mărturisit celebra prezentatoare.

Sursă foto: RRI, fanatik

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre