Simona Ionescu / Redactor Șef

Cameron Diaz și-a găsit pacea interioară după retragerea din cariera de actriță

Cameron Diaz și-a găsit pacea interioară după retragerea din cariera de actriță
Cameron Diaz s-a alăturat lui Gwyneth Paltrow în ultimul episod din In Goop Health: The Sessions. Aceasta dezvăluie în ce fel și-a găsit „pacea” interioară.

Decizia actriței de a se retrage în momentul care părea cel mai înalt punct al carierei sale a fost privit cu scepticism, dar acum este clar că a fost cea mai bună mișcare pentru starleta de la Hollywood.

Frumoasa actriță îi explica lui Gwyneth Paltrow cum devotamentul pe care l-a avut față de cariera ei a privat-o de „orice fel de spațiu pentru viața personală”.

„Tocmai am decis că vreau lucruri diferite de la viața mea. M-am străbătut atât de mult timp, munceam mult, făceam filme și a fost atât de grozav. Când participi la filmările unui film, este scuza perfectă pentru ei să te dețină. Ești acolo timp de 12 ore pe zi, luni de zile și nu ai timp de nimic alt ceva.

Viața de actriță a privat-o de viața personală

Mai mult, vedeta din Charlie’s Angels a spus că viața ei în lumina reflectoarelor s-a scurs, lucru pe care Gwyneth a spus că îl poate „înțelege”.

„Este o muncă foarte intensă la un nivel înalt și te expune în public. Există foarte multă energie în orice moment, ești cu adevărat vizibil ca actor, faci presă și te expui acolo. Eu una sunt sensibilă la energiile altor oameni.”, spune Cameron Diaz.

Reinventarea la 40 de ani

Actrița spune că atunci când a împlinit vârsta de 40 de ani a decis să se regăsească și să devină o variantă mai bună a ei, mai ales că a fost ocupată atât de mult în cariera sa.

Când Gwyneth a întrebat-o cum s-a simțit să lase trecutul în trecut, Cameron a spus că simte „Ca o pace. O pace în sufletul meu pentru că în sfârșit am grijă de mine”. Aceasta i-a mulțumit soțului Benji Madden pentru ghidarea oferită în această călătorie de recunoaștere. 

„Am spart oglinda de o mie de ori când el mi-o punea în față. Îi spuneam că îl urăsc, sa nu mai îmi facă asta, iar el spunea să mă privesc în continuare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că îl am”, spune Cameron Diaz.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre