Simona Ionescu / Redactor Șef

Momente amuzante între Camilla și Brigitte Macron. Regina a jucat tenis de masă cu Prima Doamnă a Franței

Momente amuzante între Camilla și Brigitte Macron. Regina a jucat tenis de masă cu Prima Doamnă a Franței
În cadrul vizitei de stat de trei zile în Franța, regina Camilla și Brigitte Macron s-au înțeles foarte bine și au avut parte de momente amuzante.

Regina Camilla a jucat tenis de masă împotriva Primei Doamne a Franței, Brigitte Macron și s-au distrat de minune.

Regina Camilla și Brigitte Macron au vizitat centrul de la Saint-Denis, situat la periferia capitalei, în cadrul vizitei de stat de trei zile a regelui și a reginei. Ulterior, cele două doamne s-au distrat jucând tenis de masă.

Brigitte Macron a demonstrat că este foarte talentată, servind cu îndemânare mingea reginei, în timp ce aceasta a trimis-o cu delicatețe peste fileu soției președintelui. În timp ce mingea ricoșa de pe masă, ajutoarele au putut fi văzute întorcându-i mingea Camillei.

Și William a jucat tenis de masă într-o vizită în Polonia

Camilla nu este nici pe departe prima care își arată abilitățile la rachetă în timpul unui angajament regal. Prințul William și-a arătat anterior abilitățile de tenis de masă în timpul unei vizite la un centru de refugiați din Polonia.

La rândul lor, Meghan Markle și prințul Harry s-au întrecut într-un joc amical de tenis de masă, în timp ce ducesa a avut o apariție surpriză într-un trailer pentru Jocurile Invictus de anul trecut.

Cum s-au îmbrăcat doamnele pentru partida de tenis

La începutul zilei, în timp ce regina și Prima Doamnă au pozat pentru fotografii în timpul vizitei Camillei, ambele au părut să chicotească. Brigitte chiar a pus mâna pe gură pentru a încerca să-și stăpânească râsul. Afișarea confortabilă dintre cele două femei vine după ce aseară, la Palatul Versailles, au împărtășit un moment drăguț, când Brigitte a ajutat-o pe regina Camilla să își ajusteze pelerina de pe rochia uimitoare Dior.

Pentru partida de tenis de masă, Brigitte Macron a optat pentru o jachetă roșie de tweed cu croială franțuzească în stilul clasic Chanel și pentru o coafură simplă, dar elegantă. La rândul său, regina Camilla a fost elegantă în alb, îmbrăcată cu o haină mulată și evazată, suprapusă peste o rochie cu model alb-negru. Ea a ales o broșă art deco pentru a accesoriza haina, pe care a mai purtat-o în mai multe ocazii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre