Simona Ionescu / Redactor Șef

Cântă la ”Vedeta populară” ca să își vadă tatăl plecat la muncă în Portugalia

Cântă la ”Vedeta populară” ca să își vadă tatăl plecat la muncă în Portugalia
Emoționant! Cântă la ”Vedeta populară” ca să își vadă tatăl plecat la muncă în Portugalia, iar povestea ei este deosebită. Tatăl ei lucrează în străinătate, tar celelalte rude sunt în Repubilica Moldova. Visează să cânte pe scene importante și să își vadă familia în  public.

Cel mai iubit show de folclor atrage și concurenți din afara granițelor.  Iuliana Tudor ne așteaptă pe 30 mai, de la ora 21.00, la TVR 1, la cea  de-a cincea seară de concurs al talentelor folclorice.

Cântă la ”Vedeta populară” ca să își vadă tatăl plecat la muncă în Portugalia

Cântă la ”Vedeta populară” ca să își vadă tatăl plecat la muncă în Portugalia. Cu tatăl la muncă în străinătate și restul familiei în Basarabia, de unde vine și ea, o tânără  de 17 ani visează să cânte pe scene importante și să își vadă familia în  public.

Până atunci, învață la Liceul de Arte din Piatra-Neamț și vine  la „Vedeta populară” să dea proba talentului său. O vom putea încuraja  pe româncuța de peste Prut pe 30 mai, de la ora 21.00, când Iuliana Tudor ne așteaptă cu o nouă ediție „Vedeta populară”, la TVR 1. De data aceasta, artiștii se vor bucura de acompaniamentul Orchestrei Ansamblului Profesionist Maria Tănase, dirijor Nicolae Drăghia, manager Niculina Stoican.

Cel mai iubit show de folclor atrage și concurenți din afara granițelor. Iuliana Tudor ne așteaptă pe 30 mai, de la ora 21.00, la TVR 1

Un bihorean va fi și el prezent la ”Vedeta populară”

Concurentul e fan Michael Jackson. Are aceeași vârstă și aceeași pasiune pentru folclor. Tânărul colecționează discuri cu Michael Jackson, Bee Gees și Queen, dar muzica  lui favorită este cea populară. Și el intră în cursa pentru semifinala „Vedeta populară” și premiul de 100.000 de lei.

În aceeași emisiune vom vedea concurând două adolescente, o bucureșteancă și o olteancă din Gorj. Ele se pregătesc intens să  devină medici, dar știu că sufletul se vindecă numai prin muzică. La fel  de ambițioasă este, însă, și tânăra din Mehedinți, singura concurentă  majoră de duminică seară.

Surprizele, de data aceasta, nu vor fi doar pentru concurenți. Bogdan Mihai Simion, cel mai nou membru al juriului, se va vedea el însuși  surprins de Iuliana Tudor și echipa emisiunii.

Bogdan Mihai Simion, cel mai nou membru al juriului, se va vedea el însuși  surprins de Iuliana Tudor și echipa emisiunii.

„Vedeta populară” se difuzează la TVR 1, iar românii de peste graniță o pot urmări simultan, la TVRi și TVR Moldova.


Oana Vențel, o vedetă populară în haină militară. Are peste 8 milioane de vizualizări

Ion Dolănescu se întoarce în mormânt. Fratele lui a ajuns după gratii

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre