Simona Ionescu / Redactor Șef

Cântăreața care se lăuda cu iubitul milionar a fost prinsă drogată la volan. N-a lipsit nici alcoolul la testare

Cântăreața care se lăuda cu iubitul milionar a fost prinsă drogată la volan. N-a lipsit nici alcoolul la testare
Polițiștii bucureșteni i-au întrerupt călătoria de noapte unei tinere cântărețe Conducea cam haotic pe o stradă din sectorul 2, așa că au oprit-o în trafic.

Xonia pe numele de scenă este o fosta concurentă de la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, care e o apreciată cântăreață a trinerei generații. În urmă cu doi ani povestea presei că are de gând să plece în America, dacă se va potoli pandemia. Avea un iubit american, Michael, cu care spunea că este împreună de ceva timp. Au filmat chiar și un videoclip pentru noua ei piesă, compusă în colaborare cu Akcent.

Artista a vorbit mult despre partenerul ei și despre relația lor, la vremea respectivă, într-o emisiune a lui Cătălin Măruță. S-a lăudat că iubitul Michael este milionar și construiește proprietăți în Los Angeles.

„O să plec în America în mai-iunie, vom vedea cum decurg lucrurile (…) Pe Michael, iubitul meu, îl știu de mulți ani de zile, și ne știm de cel puțin 8 ani. Ne-am cunoscut printr-un prieten comun, bineînțeles acolo în Los Angeles, când am fost eu acum mult timp.

Merge la sală, el are grijă de el, îmi place lucrul ăsta foarte mult, se întreține. Cel mai mult îmi place ceea ce are în cap și suflet, lăsând deoparte aspectul fizic. 

Xonia și iubitul ei Michael, milionar în 2021

El este un real estate developer, investitor, el construiește și face, în zona de Los Angeles, mansions, adică niște proprietăți nu obișnuite. În noul meu single împreună cu Akcent, You don’t know my love, avem acolo un mansion la 55 de milioane în care am filmat”. 

Xonia a ținut să accentueze că ea e o secretoasă în general, dar că acum a făcut o excepție pentru că au apărut ea și Michael în videoclip.

„Este prima noastră apariție împreună pentru că eu am postat, am fost destul de privată în privința asta, și în continuare sunt privată. Nu am stat să dau pe social media niște lucruri personale și videclipul este împreună cu el”, a declarat Xonia în emisiunea de la Pro TV, în 2021.

La scurt timp, iubiții s-au certat. Apoi, tot în 2021 artista a revenit în brațele bogătașului, mutându-se definitiv în America.

Apoi a revenit în țară, în 2022 fiind concurentă la Survivor, la Pro Tv. Acum se pare că iubirea cu milionarul s-a stins sau Xonia și-a luat vacanță, în America nu este, căci polițiștii au dat peste ea pe o stradă din București. Și s-au uitat în actele ei și au văzut că o au în față, confuză, pe Loredana Schelaru. Acesta este numele din buletin al Xoniei.

Analize de sânge la IML

Xonia avea o concentrație de 0,30 g/l alcool pur în aerul expirat și era sub influența substanțelor interzise, potrivit SpyNews. Mașina condusă de ea a fost oprită în trafic la ora 4.00, azi-noapte. Nu era într-o formă prea bună, zic polițiștii, așa că i-au făcut ambele teste – și pentru alcool și pentru droguri. A ieșit pozitivă la ambele. Echipaj și cântăreață au ajuns la Secția 25, apoi la IML. Vedeta a dat probe de sânge pentru a se stabili concret ce a consumat și cât.

„Polițiștii au umor” au bifat evenimentul

Pe pagina de Facebook intitulată „Polițiștii au umor” a fost postat următorul text, de râs:

„Vai, nu-mi vine a crede! Madame Loredana Sachelaru, cunoscută printre cântăcioasele de la noi drept „Xonia”, a fost prinsă azi dimineață, în jurul orei 04.00, de polițiștii rutieri, pe o stradă din Sectorul 2 București, în timp ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise. „My beautyfoul one”. 🤩
Update: nu avea nici dreptul de a conduce autovehicule pe teritoriul României. Awww!”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre