Simona Ionescu / Redactor Șef

Cântăreața de muzică populară, Niculina Stoican, a dat vestea tristă. E distrusă, lacrimile nu se mai opresc

Cântăreața de muzică populară, Niculina Stoican, a dat vestea tristă. E distrusă, lacrimile nu se mai opresc
Niculina Stoican trece prin momente cumplite. Cunoscuta cântăreață de muzică populară a anunțat pe contul de socializare că familia este în doliu. Lacrimile nu vor opri niciodată...

Bunica cântăreței Niculina Stoican a murit. Vedeta și bunica sa au avut una dintre cele mai frumoase relații, iar lacrimile nu se mai opresc.

„Dar eu te-aș fi ținut, că erai lumea mea!”

“E primul răsărit fără matale măicuță! Și nu știu ce-am să mă fac, nu te mai văd, nu te mai aud, nu te mai găsesc! Și-mi tot spuneai “vine și vremea să plec, nu mă poți tu ține cât lumea”, dar eu te-aș fi ținut, că erai lumea mea! Și iar nu știu ce-am să mă fac, fără grija matale, fără vorbele matale!

“Să faci cum ai știi, da să nu-ți fie rușine de ce-ai făcut”

Cine se mai roagă pentru mine cum te rugai matale “să-ți dea Dumnezeu sănătate cǎ pe toate le descurci, să te mileascǎ și pe tine copilu tău cum m-ați milit voi pe mine! Și-mi aduc aminte cum îmi spuneai când te întrebam cum să mă descurc “să faci cum ai știi, da să nu-ți fie rușine de ce-ai făcut”!

„Eu, nu știu ce-am să mă fac fără matale”

Niculina Stoican și-a pierdut bunica… Vedeta e disperată…

De la cine mai iau eu vorbă de nădejde, măicuțǎ ? Și nu știu ce-am să mă fac! Să te hodini măicuța mea a bună, în lumină! Pe pământ ne-ai purtat de grijă, din cer să ne ocrotești! Eu, nu știu ce-am să mă fac fără matale”, a fost mesajul Niculinei Stoican pe contul de socializare.

„Am adus-o la mine la Târgu Jiu”

Cu doi ani în urmă, Niculina Stoican vorbea despre problemele de sănătate ale bunicii sale, pe care o adusese la ea, la Târgu Jiu. „Bunica mea este bolnăvioară, are probleme cu inima și a avut în ultima perioadă niște probleme, iar eu m-am speriat.

I-am făcut toate investigațiile, am adus-o la mine la Târgu Jiu. E de o săptămână la mine și probabil că o să mai stea o săptămână, dar de ieri se simte mult mai bine, iar eu sunt foarte, foarte fericită”, a spus cântăreața.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre