Simona Ionescu / Redactor Șef

Cântăreața Maria Constantin a povestit cum i-a cântat lui Silviu Prigoană, în papuci. Vedeta spune de ce și-a înșelat iubitul

Cântăreața Maria Constantin a povestit cum i-a cântat lui Silviu Prigoană, în papuci. Vedeta spune de ce și-a înșelat iubitul
Invitată în podcast-ul lui Teo Trandafir, cântăreața Maria Constantin, fina afaceristului Silviu Prigoană, a povestit cum i-a cântat nașului său în papuci.

Silviu Prigoană i-a nășit pe cântăreața Maria Constantin și fostul său soț, Marcel Toader. Artista i-a povestit lui Teo Trandafir ce petreceri de pomină se țineau la afacerist acasă.

Maria Constantin și Marcel Toader au avut o căsnicie de doar trei ani, punând capăt mariajului în anul 2018. Un an mai târziu, Marcel Toader a trecut la cele veșnice. Artista spune că în perioada cât au fost împreună „trăiam doar din cântările mele. La un moment dat îi dădusem fiului lui niște bacșiș pe care-l făcusem și țin minte că a fost ceartă pe acea sumă. El era foarte strict”.

Marcel Toader gătea, iar Maria cânta în papuci de casă

Finii lui Silviu Prigoană erau nelipsiți din casa fostului soț al Adrianei Bahmuțeanu. Pentru că era un bun bucătar, Marcel Toader gătea dumnezeiește, în timp ce artista cânta în papuci de casă.

„Nu o să uit niciodată papuceii tăi de casă. Nu putea să cânte pe tocuri pentru că se tot deplasa. Imaginați-vă un om care cântă, dar nu îl auzi”, a povestit Teo Trandafir. Maria Constantin spune că nașul Prigoană era fascinat de vocea ei și mereu vorbea frumos de ea în fața prietenilor.

„Dacă nu făceam asta acolo, trebuia să studiez acasă, deranjam alți vecini”

Maria Constantin, despre petrecerile la Silviu Prigoană. Sursă foto: instagram

„Nașului Silviu Prigoană îi plăcea de ea destul de mult, venea foarte multă lume și zicea: «Stați să vi-o prezint pe fina mea care cântă și hai, fina, bagă și tu două, trei melodii»”. Artista susține că i-au prins foarte bine cântările la Prigoană acasă, pentru că o lăsa să interpreteze ce vroia ea.

„A fost o perioadă în care am participat și la Vocea României, cumva îmi și exersam eu anumite piese, înspre ce zonă trebuia să mă duc și mi-a prins foarte bine. Dacă nu făceam asta acolo, trebuia să studiez acasă, deranjam alți vecini”, spune cântăreața.

„Am rupt cluburile în două, urcat pe mese, băute, tot tacâmul”

După ce s-a despărțit de Marcel Toader, Maria a simțit că renaște și s-a distrat cât a putut. A avut o relație și cu un  fotbalist și recunoaște că l-a înșelat. „Am rupt cluburile în două, urcat pe mese, băute, tot tacâmul.

Apoi am mai avut o relație cu un fotbalist și eram atât de fericită încât m-am îndrăgostit de Robert. (…) Da, am înșelat. A fost o nebunie și am ajuns măritată. Am fost sinceră. I-am spus”, a spus aceasta asumată.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre