Simona Ionescu / Redactor Șef

Cântăreața Maria Constantin, pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă

Cântăreața Maria Constantin, pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă
Maria Constantin și viitorul său soț, Robert Stoica, muncesc din greu acum pentru a reuși să pună la punct ultimele detalii pentru nunta care bate la ușă.

Cântăreața își dorește mult să iasă totul ca la carte. Ea a mărturisit că va fi o petrecere atipică, iar invitații vor avea parte de surprize la care nu s-ar fi gândit niciodată.

E vorba de un nou concept de live cooking, înghețată în loc de candy bar. În plus, va fi și un dress code: toată lumea va purta culoarea albă, asemenea miresei. Cât privește suma pe care o va pune la bătaie, artista a menționat că s-au pus la bătaie mulți bani.

La început nu ar fi vrut să fie nuntă cu dar, dar, din păcate, nu are încotro…  “(…) având în vedere muzica, având în vedere tot ceea ce o să fie acolo, oamenii care o să fie prezenți…cumva, o să fie și cheltuieli, mi-am dorit să fie rochia pe care am visat-o, toată lumea o să fie all white, așa este trecut în invitație, toți o să fie îmbrăcați în alb, la fel ca mireasa.

Maria Constantin, pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă

„Am mers pe o idee mai boemă, mai casual, spre stilul italienesc”

Ne-am dorit anumite aranjamente, anumite feluri de mâncare, o să fie inclusiv ideea de live cooking pe tot ceea ce înseamnă friptură și așa mai departe. În loc de candy bar o să avem înghețată. O să fie cu totul diferit, puțin atipic. Atunci, ne-am gândit la all white, ca să nu vină femeile încorsetate, cu trenă. Evenimentul se ține afară și o să fie foarte cald. Am mers pe o idee mai boemă, mai casual, spre stilul italienesc”, a povestit Maria Constantin pentru Ego.

„Mă simt bogată pentru că am un soț minunat, am un copil frumos și sănătos, am mamă, am frate, am soră”

Maria Constantin și-ar fi plăcut să fie o nuntă restrânsă, cu maxim 30 de persoane și să facă nunta la Istanbul. „Nu ne permitem, dar mi-ar fi plăcut să nu fie cu dar.

El este bărbatul vieții Mariei Constantin

Aceasta este tradiția, în primul rând. În al doilea rând, nici nu sunt vreo mare milionară ca să îmi permit să invit 250 de persoane și să asigur absolut tot. În același timp, sunt bogată, mă simt bogată pentru că am un soț minunat, am un copil frumos și sănătos, am mamă, am frate, am soră. Da, sunt fericită!

„Mi-ar fi plăcut ca nunta să fie la Istanbul”

Mi-ar fi plăcut foarte tare să am un eveniment restrâns, de 20 de persoane, maxim 30, să mergem undeva, în Istanbul, spre exemplu, și acolo să aibă loc nunta. Să fie ceva super restrâns, să fie fără dar, dar să fie cu bogăție, cum îmi place mie, intim și restrâns. Dar nu se poate, căci, într-adevăr, avem foarte mulți prieteni, foarte multe rude. Cam asta este!”, a mai spus cântăreața.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre