Maria Constantin, ultimele pregătiri pentru nuntă. Invitații vor fi surprinși de cum va arăta rochia de mireasă a cântăreței

Maria Constantin, ultimele pregătiri pentru nuntă. Invitații vor fi surprinși de cum va arăta rochia de mireasă a cântăreței
Chiar dacă nu e la prima nuntă, având în spate două mariaje eșuate, cântăreața Maria Constantin e convinsă că va fi ultima.

Când l-a cunoscut pe Robert, a știut că el este bărbatul alături de care va rămâne toată viața. Cei doi sunt în pregătiri intense pentru nuntă.

Maria Constantin și-a propus să fie fericită alături de Robert și e mai decisă ca niciodată să-și schimbe soarta. Și pentru că își dorește o nuntă atipică, fără nici un fel de tradiții, artista e decisă să schimbă și câteva obiceiuri. Așa că nunta va fi vineri, nu sâmbătă cum face toată lumea și toată lumea trebuie să se îmbrace în alb.

Cântăreața a vorbit și cum va arăta rochia de mireasă și a decis ca acum să nu cânte la propria nuntă. A făcut-o de două ori și s-a ales praful de căsnicie. Dar va avea alături cei mai îndrăgiți colegi care vor face show pentru invitați.

El e bărbatul alături de care vrea să trăiască toată viața

„Vom face totul la locația lui Gabi Bădălau. Va fi nunta într-o vineri, nu sâmbăta”

„Ne-am gândit la un Garden Party, toată lumea îmbrăcată în alb, va fi afară, în aer liber, în stilul italienesc. O să fie foarte tare, am gândit-o ca pe o petrecere normală. Cred că, dacă îți organizezi lucrurile din timp, noi, cam în 2 săptămâni, ne-am organizat cu absolut tot: cu muzica, cu locația.

Vom face totul la locația lui Gabi Bădălau. Va fi nunta într-o vineri, nu sâmbăta. Cred că dacă ne organizăm din timp, nu avem cum să fim stresați. Este vară și o să fie cald, deci rochia mea va fi foarte lejeră, ușoară, o pot ține în două degete. Este finuță, cu dantelă, subțire, transparentă, un stil boem, nu știu dacă este stilul meu, dar cred că va fi o nuntă atipică.

Maria Constantin schimbă obiceiurile de nuntă

“ Îmi doresc să fie petrecerea vieții mele și clar este ultima! Este singura petrecere din viața mea la care eu particip și nu cânt!”

Adrian Minune, Marcela Fota și Emilia Ghinescu sunt artiștii care vor cânta. Eu nu o să cânt, am cântat la celelalte două și nu a mers bine. Este suficient când spui Adrian Minune, s-a terminat povestea. Vor fi și foarte mulți colegi de-ai mei: Cristi Dules, Luis Gabriel.

Sper să se distreze lumea, să se danseze pe mese până dimineața. Nu sunt superstițioasă, dar aș vrea la o singură petrecere să nu cânt. Am băgat la înaintare superstiția, dar nu… Îmi doresc să fie petrecerea vieții mele și clar este ultima! Este singura petrecere din viața mea la care eu particip și nu cânt! Față de prima și de a doua nuntă, acum sunt mai matură, privesc lucrurile altfel, am mai îmbătrânit, sunt schimbări!”, a declarat Maria Constantin pentru Impact.ro.

Recomandarile noastre