Simona Ionescu / Redactor Șef

Cântăreața Oana Radu, despre fostul soț. „Eram servitoarea lui…”

Cântăreața Oana Radu, despre fostul soț. „Eram servitoarea lui…”
Cântăreața Oana Radu face dezvăluiri incredibile despre viața pe care a trăit-o alături de fostul soț. N-a mai suportat pentru că a vrut să-i controleze viața.

Invitată în podcast-ul lui Teo Trandafir, Oana Radu a dat cărțile pe față și a mărturisit că nu și-a iubit niciodată soțul. Iar ce a trăit cântăreața alături de acesta a fost un chin.

Oana Radu spune că a trăit trei ani un calvar, iar acum i-a intentat fostului soț nu mai puțin de trei procese. Artista a mărturisit că n-a mai suportat să fie controlată în fiecare moment și să i se spună că absolut nimic din ceea ce face nu e bine. Atât de mult a suferit în perioada mariajului, încât ziua în care s-a pronunțat divorțul a considerat-o cea mai fericită din viața ei.

„Mi se spunea mereu că „n-o să poți să faci nimic fără mine, nu ești bună de nimic”

„Ziua divorțului a fost cu adevărat printre cele mai fericite din viața mea. De ce să mint că m-am sinucis? Că nu m-am sinucis. Nu vreau să demonstrez nimic nimănui. (…) Mi se spunea mereu că „n-o să poți să faci nimic fără mine, nu ești bună de nimic”. Eu auzeam destul de des lucrurile astea. În momentul în care ești îndrăgostit de abuzatorul tău, tu știi în capul tău că nu ești idiot, dar cu toate astea tu nu poți să pleci de acolo”, susține Oana Radu.

„Mergeam la terapie ca să scap de el din viața mea”

Oana Radu i-a făcut mărturisiri lui Teo despre divorț

Artista crede că l-a ales pe fostul soț, mai mare cu 13 ani decât ea pentru că „l-am asociat cu tatăl pe care nu l-am avut niciodată”. Și a ajuns ca în final să facă terapie pentru a putea să se rupă pentru totdeauna de el. „El avea o problemă cu orice făceam, orice gândeam, orice spuneam, orice era vina mea, orice era o situație care îl deranja.

El se aștepta ca după terapie să devin o persoană superbă. El nu știa că de fapt eu mergeam la terapie ca să scap de el din viața mea. Normal că la televizor vii și spui că e totul roz. El era autoritar cu orice făceam eu, cu orice lucru din viața mea, al trebuia să dețină controlul”, a explicat Oana Radu.

„A fost o semi-obsesie combinată cu un sindrom Stockholm destul de puternic”

Un lucru pe care nu l-a știut nimeni până acum este că fostul soț a vrut să se împace cu ea și a încercat asta câteva luni, dar artista a fost de neclintit. În plus, și-a dat seama că de fapt nu l-a iubit niciodată. „Eu eram servitoarea lui din punct de vedere emoțional. La cum simt lucrurile în momentul de față, eu cred că nu l-am iubit niciodată de fapt. De fapt a fost o semi-obsesie combinată cu un sindrom Stockholm destul de puternic”, a precizat Oana Radu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre