Simona Ionescu / Redactor Șef

Alina Sorescu și Ciucu, pace de ziua de naștere a fiicei. Ce spune cântăreața despre amanta soțului

Alina Sorescu și Ciucu, pace de ziua de naștere a fiicei. Ce spune cântăreața despre amanta soțului
Continuă scandalul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Cu toate că pare au făcut pace de ziua fiicei lor, Raisa, Alina Sorescu a avut prima reacție cu privire la amanta de 11 ani a celui care încă îi este soț în acte, Alexandru Ciucu.

Raisa, fiica cea mică a lui Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, a împlinit 8 ani pe 20 Aprilie, iar părinții ei celebri au felicitat-o public, fiecare pe contul său de pe rețelele de socializare. Însă bucuria zilei de naștere a micuței este umbrită de scandalul dintre părinții ei. De ziua fiicei lor, Alina Sorescu a avut prima reacție cu privire la amanta lui Ciucu. 

Așa cum Rețete și Vedete scris deja, pe 19 aprilie, paparazzi Cancan l-au prins pe Alexandru Ciucu în companie unei brunete pe nume Oana Vlădescu, fostă co-prezentatoare la emisiunea Marinei Almășan, de la TVR. Bruneta și Alexandru Ciucu au petrecut noaptea împreună, iar a doua zi Oana Vlădescu a plecat să-și vadă de treburile sale. 

Alina Sorescu nu a negat infidelitățile lui Ciucu. Furnizorul regal aruncă vina

Cântăreața Alina Sorescu a avut o primă reacție cu privirile la pozele apărute în presă. Aceasta nu a negat nimic, ba chiar a sugerat că adevărul iese mereu la iveală: „Faptele și imaginile vorbesc de la sine despre el și nu despre mine. M-am obișnuit să fiu vinovata de serviciu, cum se sugerează și acum. Adevărul iese întotdeauna la suprafață atunci când imaginea pe care dorim să o promovăm nu este și cea reală”, a declarat Alina Sorescu pentru Spynews. 

Alexandru Ciucu a fost prins de paparazzi în compania amantei

Pe partea cealaltă, Alexandru Ciucu s-a apărat deja, aruncând vina pe Alina Sorescu. Acesta neagă acuzațiile cum că ar avea o amantă de 11 ani și spune că totul este un plan pus la cale de către fosta soție, pentru a-l discredita înainte de chiar înainte de termenul din procesul de divorț. Nu se știe exact cum ar fi putut pune la cale Alina Sorescu întâlnirea dintre Alexandru Ciucu și bruneta în cauză, ținând cont că au petrecut și noaptea împreună, conform paparrazzi. 

Nu e prima oară când Alexandru Ciucu pasează vina 

Nu este prima oară când designerul aruncă vina pe fosta soție. În luna martie, Alexandru Ciucu o acuza pe cântăreață că a ieșit prima la declarații despre divorț. Designerul uitase însă că tocmai ce o acuzase pe Sorescu de faptul că după separare și-a văzut fetițele timp de două luni doar prin „gardul școlii”. 

În mod absolut evident, Alina Sorescu a fost nevoită să iasă public și să se apere de aceste acuzații, moment în care a fost învinuită că ea a început, când de fapt lucrurile stăteau cu totul invers. 

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, mesaje separate pentru fiica Raisa 

În mijlocul acestui scandal, atât Alexandru Ciucu cât și Alina Sorescu au luat o pauză pentru a o serba pe fiica lor cea mică, Raisa, care a împlinit 8 ani pe 20 Aprilie: „La mulți ani, Raisa! Astăzi împlinești 8 anișori și știu că ești foarte mândră de asta, ceea ce mă emoționează și pe mine. Să fii sănătoasă și să rămâi mereu blândă și bună precum Belle, prințesa ta preferată. 

 

Dacă am avea toți candoarea și inocența sufletului tău sensibil, sunt sigur că lumea ar fi un loc mai bun. Te iubesc enorm, și pe Carolina la fel și voi fi alături de voi orice s-ar întâmpla”, a scris Cicu, în dreptul unui video în care dansează alături de fiica sa. De asemenea, acesta a pozat și două  buchete de flori, pe care s-a lăudat că le-a dat fiicelor sale. 

Alina Sorescu i-a transmis și ea public mesaje fiicei 

Nici Alina Sorescu nu a rămas tăcută de ziua Raisei. Pe contul ei de pe Instagram, artista a postat poze cu fiica ei într-un câmp de flori, alături de mesajul: “Suflet de copil/ Traim un vis/ Copilaria e cel mai frumos paradis” 🫶 

La multi ani, Raisa scumpa si iubita! Aceasta melodie e facuta pentru tine si sora ta Carolina! ❤️”

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre