Simona Ionescu / Redactor Șef

Cântărețul a căzut de la etajul hotelului în timpul unei orgii. Poliția suspectează și crimă

Cântărețul a căzut de la etajul hotelului în timpul unei orgii. Poliția suspectează și crimă
Crimă sau accident în cazul cântărețului brazilian care a căzut de la etajul 5 al unui hotel sunt cele două ipoteze pe care le avansează polițiștii. Au trecut 6 zile de la tragedie și lucrurile au prins un alt contur.

V-am prezentat acest caz în urmă cu 5 zile, când presa străină a acordat spații largi subiectului. Era un celebru MC, cunoscut în țara sa, dar și în toată lumea, urmărit de milioane de fani pe rețelele lui de socializare. Duminica trecută, când se afla în luna de miere, tânărul de 32 de ani a căzut de la etajul 5 al hotelului unde era cazat cu soția, avocata Deolane Bezerra.

Noile informații despre caz sunt halucinante

Kevin Nascimento Bueno, cântăreț brazilian cunoscut publicului sub numele de MC Kevin, a murit după ce s-a zdrobit de asfalul din fața unui hotel din Rio de Janeiro.

Polițiștii au crezut inițial că au de a face cu un accident, cu o stupidă alunecare de la balcon, în urma căruia s-a produs precipitarea cunoscutului artist.

Ivestigațiile din ultimele zile i-au făcut pe polițiști să vorbească de ipoteza unei crime. Se pare că bărbatul a căzut de la etaj încercând să se ascundă de soție fiindcă participa la o orgie.

Polițiștii au descoperit că MC Kevin Nascimento Bueno s-a întâlnit în hotel cu fotomodelul Bianca Domingues, de 26 de ani, și cu prietenul său, Victor Fontanelle. Împreună au intrat în camera de la etajul 5 și au început o seară plină de băutură și sex, scrie Daily Star.

Prima ipoteză: Artistul a încercat să fugă de soție

Prima ipoteză a Poliției sună cam așa: un agent de pază l-a anunțat pe cântăreț că soția sa îl caută prin hotel, iar acesta a încercat să se ascundă pe balcon. Ca să evite un scandal, Kevin se pare că a încercat să coboare pe balconul de dedesubt, dar a alunecat și a căzut pe alee, lângă piscină.

Artistul a fost dus de urgență la spital, dar a fost declarat mort în cursul zilei de duminică.

Polițiștii au audiat-o și pe Bianca Domingues, care lucrează ca escortă și pozează nud. Modelul le-a declarat că cei doi bărbați au plătit-o cu câte 150 de euro.

Susține că a fost întrebată dacă vrea să întrețină relații sexuale cu MC Kevin și prietenul acestuia și a fost de acord. I s-a cerut să păstreze secret despre partida din acea seară față de soția cântărețului, aflată și ea în hotel.

A doua ipoteză: o ceartă cu partenerii de distracție

În a doua ipoteză pe care o iau în calcul polițiștii este vorba de suspiciune de crimă. E posibil ca între cei trei, aflați sub influența băuturilor alcoolice, să fi izbucnit un scandal iar finalitatea ar fi fost împingerea lui Kevin peste balustradă.

Este și ipoteza pe care o împărtășește soția lui Kevin, conform presei străine.

Cântărețul a avut probleme cu poliția

În 2019, MC Kevin a fost arestat pentru consum de droguri, iar anul trecut a fost denunțat de vecinii săi pentru încălcarea restricțiilor pentru pandemia Covid.

La începutul acestui an, a fost subiectul mai multor acuzații aduse de poliție, care îl acuzau înclusiv că i-a ultragiat fiind un tip foarte agresiv.

Cele mai scumpe divorțuri din istorie. Cât a pierdut nepotul lui Walt Disney (I)

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre