Simpaticul What’s Up nu s-a gândit niciodată că poate să aibă parte de o astfel de situație. Cântărețul și-a ținut nervii în frâu cât a putut de mult, fanii s-au tăvălit pe jos de râs.
Un curier a reușit să-i dea viața peste cap cântărețului What’s Up. Artistul spune că a fost sunat o singură dată de acesta pentru a-i aduce cumpărăturile, dar nu a auzit telefonul. Când a ajuns în fața casei a avut parte de o surpriză la care nu s-ar fi gândit niciodată: curierul, liniștit, ca și cum nu s-a întâmpla nimic, îi mânca produsele culinare pe care le comandase.
„Omul meu stă aici și mănâncă mâncarea mea”
„Fii atent aici. Omul m-a sunat, nu am răspuns, pentru că nu am auzit și acum ce credeți că face? Omul meu stă aici și mănâncă mâncarea mea și îmi spune: it’s too late, man. Brother, cum să-mi zici too late, să-mi mănânci mâncarea în fața casei?
Dar cum să stai în fața casei mele să mănânci mâncarea mea? Tu nu ști limba română? Uite, bro! Vedeți, bro? Ce frumos e? Așa e și cu noi când mergem în Spania, Italia, tot așa se întâmplă.
„Să stai în fața casei mele să mănânce mâncarea mea și acum pleacă ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic”
@boierbibescu @What’s UP 🤣
Dar o așa impertinență să stai în fața casei mele să mănânce mâncarea mea și acum pleacă ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic”, a spus artistul șocat. Și ca tacâmul să fie complet, curierul a lăsat și o sticlă de suc goală, pe care artistul s-a văzut nevoit să o arunce la coșul de gunoi.
Livratorii din Asia muncesc pe 2000 de lei în România de dimineață până seara
Autoritățile din România au angajat pe post de livratori sau curieri din Sri Lanka, Bangladesh, Pakistan, India sau Uganda. Aceștia aleargă de dimineața până seara, în frig sau căldură sufocantă. Cu doi ani în urmă, potrivit presei în România lucrează ca livratori sau curieri aproape 2000 de muncitori străini. Oamenii ar munci 10-12 ore pe zi, iar la finalul lunii ar primi un salariu de 2000 de lei.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook
- Ce tragedie! Marele actor ne-a părăsit fulgerător
- Băsescu, ca în zilele bune. Anca Alexandrescu a primit ce merita
- Semnele unui colesterol crescut care apar în stadiile incipiente. Le vezi când te uiți în oglindă
- Guvernul oferă un nou sprijin pentru pensionarii români. Ajutorul care te scapă de facturile la energie
- Traian Băsescu, demolat în direct la TV. Moment istoric în televiziunea din România
- Se dau 1500 de lei ajutor de la stat pentru motorină sau benzină! Trebuie să completezi o cerere ca să te î...
- Mozaicuri ornamentate cu animale acvatice descoperite în Herakleia antică
- Ultima apariție a Ronei Hartner. Își pregătise deja locul de veci
- Parada posterioarelor bombate! Imagini de neratat cu cei mai strâmți colanți din România
- NU mânca niciodată în fața televizorului! Pericolul neașteptat care îți distruge sănătatea
- Romina Gingașu critică acțiunea lui Georgescu de boicot a supermarket-urilor: Retrage-te cu on...