Simona Ionescu / Redactor Șef

Cardi B face publică o imagine cu Melania Trump nud. Ce a făcut-o pe cântăreață să o atace public pe Prima Doamnă a SUA

Cardi B face publică o imagine cu Melania Trump nud. Ce a făcut-o pe cântăreață să o atace public pe Prima Doamnă a SUA
Una dintre cele mai celebre cântărețe de rap din lume o atacă public pe Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii pe rețelele de socializare.

Disputa de pe internet a fost pornită de o fostă candidată republicană, care a atacat-o pe cântăreață pentru imaginile din videoclipul controversat WAP. DeAnna Lorraine a afirmat că noua piesă scoasă de Cardi B este ”dezgustătoare” și a întors cu 100 de ani în timp întreaga rasă feminină.

Melania Trump a participat de curând la convenția republicanilor, unde a susținut un discurs pentru soțul ei, Donald Trump. DeAnna Lorraine a deschis o dispută pe platforma Twitter, afirmând că America are nevoie de femei ca Prima Doamnă, nu de unele precum Cardi B.

Care a fost reacția pe care a avut-o Cardi B la criticile primite

Cântăreața în vârstă de 27 de ani nu a stat cu mâinile în sân și a reacționat într-un mod neașteptat.

„Nu era ea (Melania Trump) cea care obișnuia să vândă Wap?”, a scris Cardi B într-o postare pe Twitter. WAP reprezintă un acronim pentru o expresie vulgară folosită în argoul artiștilor de rap. Alături de mesaj, cântăreața a postat o fotografie în care Prima Doamnă a SUA apare nud, fotografia fiind realizată în tinerețea Melaniei, când aceasta realiza pictoriale pentru anumite reviste.

„Fotografia asta pe mine mă face să mă gândesc…ei bine…exact la WAP…doar spuneam”, descrie Cardi B postarea în care Melania Trump apare nud.

Imaginea care a creat vâlvă pe internet a fost realizată în anul 1995 pentru revista franceză Max, care acum nu mai există. Melania Trump, care acum are 50 de ani, a pozat goală la vârsta de 25 de ani, inclusiv alături de altă femeie, care apare de asemenea goală.

Petiția voia să o elimine pe Kylie Jenner din videoclip

Apariția celebrei Kylie Jenner în videoclipul WAP a creat multe controverse pe rețelele de socializare, fanii lui Cardi B lansând chiar o petiție pentru a o elimina pe vedeta din Keeping Up With The Kardashians. Aceștia și-au dat semnătura în număr foarte mare într-o campanie online prin care au solicitat editarea lui Kylie Jenner, în timp ce o acuzau că „imită cultura de culoare”.

Cardi B a sărit în apărarea prietenei sale, calmând fanii supărați: „De ce am pus-o pe Kylie în videoclipul meu? Ea a tratat-o ​​pe sora și fiica mea atât de drăguț la petrecerea copilului ei. Kris Jenner mi-a oferit sfaturi în legătură cu anumite lucruri. Am vrut apariția mai multor femei, nu doar a cântărețelor de rap. De la modele la persoane de influență. Am vrut doar ca videoclipul sa fie foarte sexy”.

Comedianul Russell Brand a comentat videoclipul pe rețelele sociale, considerând în glumă că este „o feministă capodoperă de film pentru adulți”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre