Simona Ionescu / Redactor Șef

Carmen Brumă a dezvăluit singura condiție în care s-ar căsători cu Mircea Badea. Fără asta, nici nu vrea să audă!

Carmen Brumă a dezvăluit singura condiție în care s-ar căsători cu Mircea Badea. Fără asta, nici nu vrea să audă!
Carmen Brumă și Mircea Badea sunt împreună de mulți ani și sunt fericiții părinți au unui copil minunat. Și, totuși, nu s-a pus problema căsătoriei.

Nu s-a căsătorit cu Mircea Badea și nici nu are de gând să o facă. Dar Carmen Brumă s-a gândit și la acest lucru.

Carmen Brumă a dat totul din casă. În ce condiții s-ar căsători cu iubitul Mircea Badea

Într-un interviu pentru Viva, Carmen Brumă a spus pentru prima dată care ar putea fi motivul cel mai important pentru care ar accepta să se căsătorească cu Mircea Badea. „Dacă Vlad şi-ar dori asta şi ne-ar cere”, a recunoscut vedeta. După 22 de ani petrecuți împreună, cei doi se cunosc extrem de bine, dar asta nu înseamnă că nu au trecut și ei prin momente tensionate. Cum au trecut peste probleme?

Am învăţat în timp să gestionăm din ce în ce mai bine momentele de tensiune şi cred că, în final, toată lumea face un soi de „evaluare, dacă lucrurile bune sunt mai multe şi mai importante decât cele negative.

Dacă eşti „pe plus, continui…”, s-a destăinuit Carmen. Chiar dacă e o fire extrem de calmă și prezentatoarea are momente când își iese din fire, însă „lucrez cu mine să mă afecteze cât mai puţin”.

Carmen, Mircea și Vlad s-au mutat în casă nouă

Au schimbat până acum trei case și recent au mai făcut-o odată. De data asta, iubita lui Mircea Badea spune că au găsit ce au tot căutat și sunt extrem de mulțumiți. Recent, ea a făcut un video din casă nouă. „Acesta e primul story din noul apartament care nu e gata. Va fi gata la un moment dat, cât mai repede, sperăm…

Nu vreau să vă arăt acum mai multe, poate o voi face când va fi gata. Cumva simt nevoia să mă laud. După trei mutări, împachetări, despachetări… Simt nevoia să mă liniștesc și să zic. Aici ne-am mutat”, a povestit Carmen Brumă.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre