Simona Ionescu / Redactor Șef

Carmen de la Sălciua: ”Viața e un joc de bumeranguri!”. Iubește din nou?

Carmen de la Sălciua: ”Viața e un joc de bumeranguri!”. Iubește din nou?
Este urmărită și admirată de milioane de internauți. Cântăreața de muzică de petrecere Carmen de la Sălciua pare că și-a revenit după despărțirea de soțul ei, Culiță Sterp. ”Viața e un joc de bumeranguri!”, spune artista.

Carmen de la Sălciua  pare că are parte din nou de iubire, din câte se poate observa pe paginile ei din mediul online. După mai multe împăcări și scandaluri cu cel care i-a fost soț, artista și Culiță Sterp au decis că cel mai bine este să meargă pe drumuri separate. Iubește din nou?

Carmen de la Sălciua: ”Viața e un joc de bumeranguri!”

Carmen de la Sălciua (n.r. Carmen Maria Racolța, 32 de ani)  bate aproape orice cântăreț român la numărul de admiratori pe YouTube. Piesa ”Doamne ascultă-mă” a fost ascultată de 34 de milioane de internauți, iar ”Noapte bună,  iubi” a fost urmărită de 21 de milioane de admiratori.

Probabil că o ajută și faptul că este tânără, sexy, cu nurii la vedere și ”lucrată” de medici esteticieni.

”Viața e un joc de bumeranguri ! Gândurile , cuvintele și faptele noastre se întorc la noi, mai devreme sau mai târziu,cu o acuratețe năucitoare!”, spune focoasa artistă.

Carmen de la Sălciua  pare că are parte din nou de iubire, din câte se poate observa pe paginile ei din mediul online. După mai multe împăcări de despărțiri de cel care i-a fost soț, artista și Culiță Sterp au decis că cel mai bine este să meargă pe drumuri separate. Cântărețul și-a făcut destul de repede apariția la brațul unei noi domnișoare, în timp ce Carmen de la Sălciua a preferat să își țină viața privată secretă, scrie monden.ro.

Carmen de la Sălciua iubește din nou?

Admiratorii vedetei s-au întrebat de mai multe ori dacă frumoasa brunetă și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, însă nimic nu părea să o de-a de gol. În prag de Sărbători, atmosfera boemă a făcut-o pe Carmen de la Sălciua să dea puțin din casă și să posteze o fotografie care să le de-a de înțeles fanilor că trăiește o frumoasă poveste de iubire, scrie aceeași sursă.

Carmen de la Sălciua a postat o fotografie romantică, în care apar două pahare de șampanie, dar și două mâini. Una este a artistei, iar ce-a de-a doua este a unui bărbat. Pentru a lăsa să se înțeleagă că este vorba de o poveste de dragoste, artista a pus o inimioară pe mâna bărbatului. Bradul, focul de șemineu și semi-lumina creează o atmosferă specială și romantică.

Când au văzut fotografia, fanii vedetei au început să devină din ce în ce mai curioși. Cine să fie misteriosul bărbat din fotografie? Ei bine, vedeta încă vrea să păstreze secretul cu privire la bărbatul alături de care și-a găsit fericirea. Momentele romantice dintre ei dezvăluie o frumoasă poveste de iubire, dar unul dintre protagoniști rămâne secret. Poate aceasta este dorința lui, iar viața publică nu pare ceva incitant pentru noul iubit.


Vulpița și Viorel, în mare pericol. Cineva le-a pus gând rău. Se va autosesiza poliția?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre