Simona Ionescu / Redactor Șef

Carmen Harra a dat vestea care îi va pune pe gânduri pe domni. „Părerea mea este că se poate să găsesc în 2023”. O fi inspirat-o Adriana Bahmuțeanu

Carmen Harra a dat vestea care îi va pune pe gânduri pe domni. „Părerea mea este că se poate să găsesc în 2023”. O fi inspirat-o Adriana Bahmuțeanu
Relația Adrianei Bahmuțeanu cu George i-a trezit pofta de iubire lui Carmen Harra. Celebra clarvăzătoare a dat o veste la care nu s-a așteptat nimeni.

Bruneta e singură de 14 ani, de când Virgil, soțul său, a plecat la cele veșnice, dar acum își dorește să trăiască o poveste de dragoste adevărată.

În anul 2009, Virgil, tatăl fiicei sale Alexandra, a încetat din viață după ce a fost diagnosticat cu cancer pulmonar, iar de atunci clarvăzătoarea nu a vrut să audă de bărbați. Anul acesta însă, Carmen Harra e sigură că i se pregătește ceva bun, însă nu vrea să facă nici un fel de compromisuri, ci să găsească omul potrivit care să o facă fericită.

Carmen Harra vrea să fie din nou iubită

„O relație de compromis sau temporală nu mă interesează”

„În 2023 lucrurile din viața mea sunt foarte bune. Nu am de ce să mă plâng. E greu să găsești în viață sufletul pereche, relații de compromis sunt destule. O relație de compromis sau temporală nu mă interesează! Vreau ceva adevărat ce știu că e foarte greu de găsit așa că mai caut. Părerea mea este că se poate să găsesc în 2023”, a mărturisit Carmen Harra pentru Ciao.

Carmen Harra și Virgil, dragostea vieții ei

Carmen Harra a știut când va muri partenerul de viață

Carmen Harra și Virgil au trăit cea mai frumoasă iubire, deși clarvăzătoarea a știut de la bun început că bărbatul nu va depăși vârsta de 60 de ani. Cei doi s-au cunoscut în SUA și s-au căsătorit la doar trei săptămâni, iar 27 de ani au fost cei mai fericiți.

„Eram noi doi împotriva lumii. Era un sentiment intens, care a continuat şi după trecerea lui în nefiinţă. Când am calculat data de naștere a soțului meu, când l-am cunoscut, in calculele mele era că omul ăsta nu o să ajungă la vârsta de 60 de ani. Și a murit cu doi ani înainte de a împlini 60 de ani. În 2001, înainte de a muri, eu i-am spus: Vezi că pe plămânii tăi este o problemă”, a mărturisit Carmen Harra cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre