Simona Ionescu / Redactor Șef

Carmen Harra a pus ochii pe Smiley și Gina Pistol. Iată ce viitor le-a prezis

Carmen Harra a pus ochii pe Smiley și Gina Pistol. Iată ce viitor le-a prezis
Gina Pistol și Smiley sunt mai uniți ca niciodată de când micuța lor a venit pe lume. Clarvăzătoarea Carmen Harra le-a studiat reacția și a făcut o predicție.

Clarvăzătoarea Carmen Harra le dă o veste bună lui Smiley și Gina Pistol. Se întâmplă foarte rar să spună așa ceva despre un cuplu.

Relație extraordinară, dar vor exista și obstacole

Carmen Harra spune că legătura dintre Smiley și Gina Pistol este una extraordinară, așa că nu trebuie să-și facă probleme în viitor. Clarvăzătoarea chiar îi sfătuiește să nu asculte ceea ce spun cârcotașii. Sigur că nu va fi totul roz, vor exista și momente tensionate, dar cei doi vor merge de mână prin viață.

Carmen Harra susține că Smiley și Gina sunt „perfecți unul pentru altul”, au o relație „extraordinară, karmică” și au niște „lucruri pe care trebuie să le rezolve împreună”.

Carmen Harra: „Va fi o căsătorie datorită ei”

Carmen Harra le-a făcut predicții lui Smiley și Gina Pistol

Și în trecut Carmen Harra a avut doar cuvinte de laudă pentru cei doi, remarcând că formează o pereche minunată. Chiar dacă Smiley s-a lăsat greu în privința căsătoriei, clarvăzătoarea a spus cu ceva timp în urmă că Gina îl va determina să ajungă în fața altarului. Ceea ce s-a și întâmplat.

„Ea este o extrovertită, o fermecătoare, iar el este un independent foarte greu de dus la altar. Dar ea este singura care l-a putut atrage în viața ei, a-l duce spre o căsătorie. Va fi o căsătorie datorită ei”, a mărturisit Carmen Harra.

Gina, alături de Smiley chiar și când iese cu băieții

Cei doi sunt atât de fericiți împreună, încât Smiley merge la întâlnirile cu băieții și cu Gina. Pentru că cei doi se înțeleg perfect chiar „și atunci când nu ne înțelegem”.

„Gina e un om cu care îți place să petreci timp, pentru că e amuzantă, e caldă, e generoasă, sinceră. E un om de la care te încarci tot timpul. Avem o chimie amândoi”, a declarat cântărețul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre