Simona Ionescu / Redactor Șef

Carmen Harra face predicții cumplite pentru Elena Udrea. „Intră într-un an karmic. De acolo nu mai are loc de întors…”

Carmen Harra face predicții cumplite pentru Elena Udrea. „Intră într-un an karmic. De acolo nu mai are loc de întors…”
Situația Elenei Udrea nu e deloc strălucită, iar acest lucru a făcut-o pe Carmen Harra să citească în stele ce soartă o așteaptă. Iată ce a văzut.

Elena Udrea a făcut tot ce a putut pentru a ieși din nenorocirea în care se află. Nu doar că nu i-a ieșit, dar nu o așteaptă deloc vremuri bune.

Carmen Harra face predicții cumplite pentru Elena Udrea. „Intră într-un an karmic. De acolo nu mai are loc de întors…”

Carmen Harra n-a putut să mai stea deoparte și a povestit ce se va întâmpla cu Elena Udrea în viitorul apropiat. Celebra clarvăzătoare spune că a știut că fostul ministru al Turismului va ajunge aici și spune că o așteaptă vremuri grele. „Mă uit la Elena Udrea de ani de zile și am știut că o să se ajungă aici. Eu anticipez, pur și simplu, bazat pe potențialul ăsta de a folosi intuiția. Anticipez unde merge omul cu acțiunile lui.

Dacă urmăriți presa, acum ani de zile, am spus că o să se căsătorească cu un bărbat mai tânăr și că o să facă un copil. Lucruri care păreau imposibile, pentru că era prea în vârstă. Tot eu am spus despre că va fugi, că va fi prinsă și că, în final, va executa această sentință. Ea încă mai poate naviga o perioadă de timp, să încerce să inducă în eroare, poate, autoritățile, dar intră într-un an karmic. De acolo nu mai are loc de întors.

Va ajunge să-și plătească pedeapsa

„Eu studiez conceptul ăsta pitagorian și știu că noi nu putem să ieșim din acțiunile noastre de timp și din conceptul de karmă. Karmele ei încep s-o urmărească și ea trebuie să le plătească. Inteligent ar fi să spună ‘Hai să nu mai pozez în victimă, pentru că am copil mic! Hai să accept că am greșit!

Am furat prea mult! Am făcut prea multe greșeli! Hai să plătesc pentru ce am greșit și, atunci, îmi va fi mai ușor!Atât timp cât vreau să mă eschivez și să fiu o victimă, nu o să meargă această încercare a mea!’ Ea va ajunge, până la urmă, s ă își plătească pedeapsa și va ajunge în pușcărie”, a spus Carmen Harra.

Finalul lui 2022 și parcursul lui 2023, aceasta este perioada ei de răscruce

Potrivit prezicătoarei, Elena Udrea avea șansa să facă ceva pentru viața ei în acest an, dar nu s-a întâmplat, de aceea nu a obținut iertarea de care are atât de multă nevoie.  „Ăsta era anul ei de reflecție. În anul ăsta, ea avea șansa să corecteze ceva. Noi putem, totuși, să corectăm lucrurile pe care le-am greșit.

Putem să acceptăm lucrurile pe care le-am greșit. Putem să ne cerem iertare. De aia Dumnezeu ne-a lăsat șansa să ne ducem și să ne cerem iertare. Iertarea e dumnezeiască. Ăsta era un an în care putea să obțină această iertare. Nu a făcut-o! (…) Anii de plată sunt ultimii 12 ani. Finalul lui 2022 și parcursul lui 2023, aceasta este perioada ei de răscruce și perioada ei de plată karmică”, este părerea lui Carmen Harra.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre