Simona Ionescu / Redactor Șef

Carmen Harra nu ratează nici cuplul Theo Rose-Anghel Damian. Cică nu-i de bine ce se arată în stele!

Carmen Harra nu ratează nici cuplul Theo Rose-Anghel Damian. Cică nu-i de bine ce se arată în stele!
Carmen Harra și-a dat de multe ori cu părerea privind relațiile multor vedete. Au fost luați acum în colimator cuplul Theo Rose-Anghel Damian.

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra nu vede cu ochi buni povestea de iubire dintre Theo Rose și Anghel Damian. Ce crede că se va întâmpla.

Carmen Harra nu ratează cuplul Theo Rose-Anghel Damian. Cică nu-i de bine, se arată în stele!

Femeia în care au încredere cei mai mari oameni ai lumii e de părere că cei doi nu sunt compatibili, nu sunt suflete pereche și pe viitor vor avea probleme de comunicare. Și mai dureros e faptul că precizătoarea spune că cei doi vor putea ajunge în situația în care a fost Andreea Bălan și George Burcea.

„Întrebarea este cum va supraviețui această relație?”

„Theo e foarte frumoasă, talentată, superbă, bună la suflet, o persoană extraordinară. El (n.r. Anghel Damian) este foarte independent, vrea să-și construiască o carieră și va reuși. Știi cum este relația asta? Exact cum a fost cea dintre Andreea Bălan și George Burcea, cam așa.

Este o relație în care ne atragem, ne iubim la nebunie, suntem foarte buni unii cu alții pe moment, întrebarea este cum va supraviețui această relație? Problema este că avem această chimie fizică, se nasc copii, ne iubim, dar ne potrivim sau nu?

„Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt și să facă o relație solidă”

La toate socotelile de compatibilitate sunt probleme multe în acestă relație. Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt și să facă o relație solidă, ceea ce nu va fi ușor deloc, pentru că ei nu sunt nici suflete pereche, nu sunt nici cea mai compatibilă relație, dimpotrivă, sunt două persoane care în timp au probleme serioase de comunicare, însă, nu putem să le dorim decât tot binele din lume.”, a spus Carmen Harra, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP.

Declarațiile lui Carmen Harra au venit după ce s-a aflat că cei doi vor deveni părinți, după doar patru luni de relație. „Vă pup de la filmări. Este adevărat, o să aveți un nepoțel sau o nepoțică. Când iese, vreau să îl strigați nepoate, sau nepoată, depinde. Să fim sănătoși cu toții, presa să o ardă focul. Vă pup!”, a mărturisit Theo Rose pe rețelele de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre