Simona Ionescu / Redactor Șef

Carmen Harra, primele predicții pentru 2024. Iată ce îi așteaptă pe români

Carmen Harra, primele predicții pentru 2024. Iată ce îi așteaptă pe români
Cunoscuta clarvăzătoare Carmen Harra a vorbit despre ce se va întâmpla cu omenirea dar și cu România în a doua jumătate a acestui an, dar în anul ce va veni.

Potrivit lui Carmen Harra, anul acesta, care se află sub incidența cifrei șapte care reprezintă numărul Divinității, este considerat un alt inteligent. Cum va fi 2024.

„Parcă ne iluminăm în această jumătate de an”

Cunoscută ca și clarvăzătoarea vedetelor, Carmen Harra spune că în ultima jumătate de an vom avea parte, în sfârșit, de puțină liniște. Schimbări mari se anunță și în politică și vom avea noi politicieni la guvernare.

„Energetic, este o perioadă care calmează lucrurile și aduce echilibru în lume. Este însă o jumătate de an considerat numărul lui Dumnezeu pentru că intrăm în spațiu. Mai mult ca oricând, facem descoperiri epocale, pornim spre o nouă economie. Spre o nouă monedă unică internațională, ne organizăm într-o altă direcție.

Carmen Harra, previziuni pentru 2024

„Parcă ne iluminăm în această jumătate de an. O să pornim într-o altă direcție”

Este un an de revelație, este un an în care restructurăm conceptele greșite. Parcă ne iluminăm în această jumătate de an. O să pornim într-o altă direcție. Pentru români, surprize, persoane noi la guvernare. Dorința de a scăpa de vechii conducători, care cred că se va manifesta în a doua jumătate a lui 2023. Per total e o perioadă în care vom avea mai multe bucurii. Mai multă liniște, mai puțină suferință”, a spus Carmen Harra.

„Anul care vine are o forță, parcă o forță divină neobișnuită”

Cât privește 2024, Carmen Harra spune că va fi un an cu totul special, pentru că va avea o forță cu adevărat neobișnuită, dar le atrage atenția mai marilor lumii. „Dar anul care vine are o forță, parcă o forță divină neobișnuită, atrăgând atenția asupra unor capete mari ale lumii, cum ar fi Joe Biden, cum ar fi Prințul Charles și Papa de la Roma”, a mai spus Carmen Harra.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre