Simona Ionescu / Redactor Șef

Carmen Harra spune că a văzut în viitor. Predicțiile ei te lasă mască. Iată ce a putut să spună!

Carmen Harra spune că a văzut în viitor. Predicțiile ei te lasă mască. Iată ce a putut să spună!
Celebra clarvăzătoare Carmen Harra a făcut predicții despre noul an. Fosta cântăreață susține că în 2023 vom avea posibilitatea să răsuflăm după doi ani de chin. Noul an va fi benefic mai ales pentru cei născuți în data de 7.

Potrivit informațiilor oferite de Carmen Harra, se va găsi o metodă pentru ca omenirea să se vindece. Noul an va fi mult mai benefic decât ultimii, dar vom avea parte de schimbări la care nici cu gândul nu ne-am duce. Carmen Harra dă o veste bună și ucrainenilor și spune că războiul este pe ultima sută de metri și se va termina.

În anul acesta forțele lumii se întâlnesc și eu anticipez o monedă globală

„Se termină războiul din Ucraina. Acum spun cu toată convingerea că putem merge în spațiu și că intrarea în spațiu a oamenilor devine clară în 2023. Facem eforturi extraordinare să intrăm în spațiu, pentru că vrem să ne extindem, o să trăim 200 de ani, vom trăi foarte lung și foarte bine.

Vom găsi toate metodele de vindecare, 2023 e un portal spre multe lucruri miraculoase, greu de anticipat. În anul acesta forțele lumii se întâlnesc și eu anticipez o monedă globală în omenire. Totul devine electronizat, o monedă colectivă. Asta nu înseamnă că mergem spre o globalizare”, a spus Carmen Harra pe rețelele de socializare.

De asemenea, clarvăzătoarea a avut ceva de spus și în ceea ce îl privește pe Vladimir Putin care, spune ea, va suferi o schimbare radicală, liderul de la Kremlin fiind născut pe data de 7 octombrie 1952.

2023, anul lui Dumnezeu

„Ne așteaptă multe în 2023. Dacă o luăm numerologic picăm pe cifra 7, care înseamnă inteligență. Anul acesta e un an a lui Dumnezeu, vine cu încărcătură divină, cu reflexie, trebuie să reflectăm asupra ce ni s-a întâmplat până acum. Din multe puncte de vedere, este un an benefic, însă pentru cei care sunt născuți în cifra 7, Putin, de exemplu, au o schimbare peste noapte a vieții lor, în general.

Regina Angliei era cifra 7 și nu a putut să conducă mai mult de 70 de ani, așadar menirea ei s-a încheiat, viața ei, când a intrat în cifra 7. Dacă stăm să reflectăm unde am ajuns, atunci ne dăm seama că ce urmează e o mare schimbare. Numărul 7 poate produce și o trezire a umanității, vine cu niște schimbări absolut incredibile. Pe parcursul anului o să înțelegeți mesajul meu de acum”, a declarat Carmen Harra.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre