Simona Ionescu / Redactor Șef

Casa în care a stat Irinel Columbeanu, crează mari probleme. Vecinii sunt revoltați

Casa în care a stat Irinel Columbeanu, crează mari probleme. Vecinii sunt revoltați
S-a ales praful de celebra casă unde a locuit Irinel Columbeanu. Luxul de odinioară în care s-a scăldat fostul milionar, a devenit acum doar un loc invadat de șobolani.

Fosta casă luxoasă a lui Irinel Columbeanu este acum un focar de infecție. Totul s-a transformat într-o ruină, o casă a șobolanilor care-i îngrozesc pe vecini.

Pereții interiori stau să cadă, iar cei exteriori sunt vopsiți cu grafitti

Celebra vilă a lui Irinel Columbeanu s-a degradat foarte mult în ultima perioadă. După incendiul din 2020 când a ars acoperișul casei, nu a mai prezentat interes pentru nimeni și a fost lăsată de izbeliște.

Tavanele s-au dus si ele, pereții interiori sunt grav afectați sunt la pas să cadă, iar exteriori, au ajuns să fie vopsiți cu grafitti. Într-un astfel de peisaj și-au făcut apariția și șobolanii, care au ajuns să le facă o viață foarte grea vecinilor.

Ultimele imagini au apărut și pe pagina de facebook brodora.ro, fiindcă un vlogger care a pătruns acolo a făcut o filmare și a făcut-o publică.

Vila de la Izvorani a fost scoasă la vânzare pentru suma de 4 milioane de dolari

Irinel Columbeanu a cedat proprietatea unei cunoscute avocate, primind în schimb o sumă de bani, care în acel moment spera să-l scoată din situația grea în care se afla.

Ulterior imobilul a fost luat foc din motive care nici astăzi nu se cunosc cu adevărat. Cu doar câteva luni înainte de incediu, celebra vilă a lui Irinel Columbeanu a fost scoasă la vânzare pentru prețul de patru milioane de euro, dar nu a prezentat interes pentru nici un cumpărător.

Nimeni nu poate rezolva acum problema șobolanilor, iar vecinii încearcă să facă presiuni la Primărie. Este însă proprietate privată și sorții de izbândă sunt mici.

Irinel Columbeanu își duce zilele la azil

După ce a locuit o perioadă într-un apartament cu chirie, Irinel Columbeanu a fost nevoit să ia o decizie grea și s-a mutat în azilul în care a stat până în ultimele clipe ale vieții sale și tatăl fostului milionar de la Izvorani.

El este ajutat de prieteni și de fiica sa, dar există zvonuri că și fosta soție, Monica Gabor, l-ar mai sprijini cu bani din când în când. Cei doi s-au despărțit în 2011 cu mare scandal.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri