Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu, din rău în mai rău. „L-au luat de pe o bancă”

Irinel Columbeanu, din rău în mai rău. „L-au luat de pe o bancă”
Irinel Columbeanu trece prin situații grele, iar prietenul său Serghei Mizil spune că ar avea pierderi de memorie. Din păcate, nu-și amintește cine i-a luat casa. „A fost luat de pe o bancă”, spune Mizil.

De la bărbatul care întorcea banii cu lopata și avea orice femeie își dorea, Irinel Columbeanu a ajuns să nu-și mai amintească nici cine i-a luat celebra vilă de la Izvorani, nici terenurile. Serghei Mizil spune prin ce trece prietenul său și cum „l-au luat de pe o bancă”.

Serghei Mizil: „Eu cred că l-au cam coafat”

Cum a ajuns Irinel Columbeanu într-o situație atât de disperată nimeni cu știe cu adevărat și sunt slabe șanse ca fostul afacerist de la Izvorani să redevină persoana care a fost odată. Invitat în emisiunea lui Dan Capatos, Serghei Mizil a spus lucruri necunoscute și tulburătoare despre Irinel Columbeanu.

Serghei susține că lui Irinel i-a fost luată casa înainte să ardă, dar afaceristul nu-și mai amintește cine a fost persoana care l-a lăsat fără vila pe care o iubea atât de mult. Mai mult, Mizil spune că sunt multe persoane care „l-au ars”, date fiind AVC-urile pe care le-a avut de-a lungul timpului.

„Spune că nu știe cine i-a dat, ce i-a dat, ce a făcut”

Serghei Mizil și Irinel Columbeanu, prieteni la bine și la greu

„Mi-a luat-o, nu vreau să spun ce meserie avea. L-am întrebat dacă i-a dat banii. ‘Nu știu, mi-a dat ceva, mai trebuia să-mi dea. El spunea că nu știe cine i-a dat, ce i-a dat, ce a făcut. Eu cred că l-au cam coafat. El nu mai știe nimic (…) Casa nu știu cât făcea, terenul era… (…) Am stat de vorbă mult cu el și nu știe. Își aduce aminte din copilărie, dar acum niște chestii de ieri nu mai știe”, i-a spus Mizil lui Capatos.

„El nu mâncase de șase zile”

Serghei Mizil își aduce și de un episod care i-a rupt inima. Se înțelege din povestirile lui că Irinel a fost luat de pe o bancă unde i se făcuse rău pentru că era subnutrit. „Toată lumea spune că el bea, că el făcea (…) El nu mâncase de șase zile, nu mâncase, l-au adus acolo, efectiv, nu mai văzusem așa ceva. Mi se rupea inima, că de aia mă înjură toți. Și au spus că l-au luat de pe o bancă”, a mai spus Serghei Mizil.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri